Кайло Рен с нова маска в "Епизод IX"

Всяка информация за обвития в строга тайна "Епизод IX" се разпространява мълниеносно, пише cinefish.bg. Според нови слухове героят на Адам Драйвър Кайло Рен отново ще носи маска във филма. Освен това се говори за нов дроид, който ще бъде представен за първи път в междузвездната сага.
 
Както видяхме в "Междузвездни войни: Последните джедаи" изпадналият в дива ярост Рен разби на парчета своята маска, с която отдаваше почит на своя дядо – самият Дарт Вейдър. Сега разбираме, че той отново е видян с маска на снимачната площадка и според хора от екипа, тя е направена с помощта на червени кристали.
 
Драйвър често е забелязван с новата маска, но все още не можем да кажем колко често героят му ще я носи на екрана. Самата маска изглежда доста странно, сякаш наистина парчетата са били събрани отново. Казват, че тя донякъде прилича на старата маска, но също така напомня маската на Вейдър, както и вида на силно гримирания Дарт Мул.
 
Що се касае до новия дроид, той ще е е нещо като допълнение към BB-8. Името му ще е D.O. и той е силно привързан към познатия ни дроид, дори ще гледа на него като на... свой родител. Все още не знаем на какво е способен D.O. и определено ще трябва да се запасим с още търпение до премиерата на филма, която предстои след една година.

Свързани новини

Stallone подготвя "Непобедимите 4"

09.07.2019

Новият “Цар Лъв” тръгва по кината

01.07.2019

Почина актьорът Max Wright от "ALF"

27.06.2019

Sylvester Stallone е готов за "Rambo 6"

18.06.2019

Sylvester Stallone готви сериала "Cobra"

07.06.2019

Коментари