Al Pacino с дебют в телевизионен сериал

Гледали сме го в много игрални филми, много от тях отдавна обявени за класика, както и в телевизионни продукции. Куриозното е, че Al Pacino никога досега не се е снимал в телевизионен сериал, пише cinefish.bg. Ето че това ще се промени съвсем скоро.
 
Легендарният актьор ще участва в сериала на Amazon "The Hunt", чийто изпълнителен продуцент ще е създателят на "Бягай!" Jordan Peele. Pacino ще си партнира с младата звезда Logan Lerman.
 
Сюжетът на сериала разказва за група хора от Ню Йорк през 1977, поели по следите на укрили се след Втората световна война нацисти. Известни като Ловците, те са открили, че стотици високопоставени немски офицери живеят сред нас и се канят да поставят началото на Четвъртия Райх в САЩ. Разнородният екип на Ловците се заема с кървавата мисия да предаде нацистите на правосъдието и да осуети плановете им за нов геноцид.
 
Лерман е в ролята на Jonah Heidelbaum, чиято баба е убита от неизвестен мъж, нахлул в апартамента им. Той поема по следите на убиеца, за да се натъкне на тайнствената организация "Ловът", която се бори да разкрие истинската самоличност на укрили се в САЩ нацисти. Pacino ще е в ролята на един от Ловците, който ще се превърне в ментор на младежа.
 
Базиран на оригинална идея, но всъщност вдъхновен от истински събития, "The Hunt" се очертава като един от големите телевизионни хитове. Сериалът ще е от 10 епизода, а снимките трябва да започнат през май.

Свързани новини

"Война на световете" тръгва по FOX

25.09.2019

Раздадоха наградите MTV VMA 2019

27.08.2019

National Geographic: "Гореща зона"

19.07.2019

Телевизия ММ с първи тематичен уикенд

17.06.2019

"Игра на тронове" във факти и цифри

12.04.2019

Коментари