"Нема к‘во" с представление в театър "Сълза и смях"

"Нема к‘во" в "Сълза и смях"! Триото, което разпродава напълно всяко свое шоу! Изисква се много любов към балканската култура, за да можеш да я осмееш в същината й. 
 
Е, балканецо, готов ли си да се посмееш на себе си, на неволите в твоя живот и този на приятелите ти? Ако си готов, си добре дошъл на шоуто на "Нема к‘во" – "Нема такъв живот".
 
"Нема к‘во" е една удивителна колаборация от стендъп комедия и илюзия, а това съчетание има силата на боб със зеле. Да, точно така, ако дойдеш рискуваш корема да те заболи, само че от смях.
 
Финалистът от формата "Претендента" на Шоуто на Слави – Георги Николов-Жорони, ще ти каже неща от живота на младия жених и пресен татко такива, каквито не си вярвал, че може да си позволи на сцена. 
 
Калин Кирилов – финалист от първото българско риалити за актьори "Star Machine", ще те сблъска с "Източната култура" - сиреч културата "у Перник", така, както само един местен кореняк може. 
 
Венсан – финалист от "България търси талант", ще добави онази нотка романтика в хумора, съчетана с илюзия, която освен да ви разсмее, ще върне магията, която всички таим във себе си.
 
Да! Пет години "Нема к‘во" пълнят клубовете в страната, а сега ще напълнят театралната сцена, а коя по подходяща от сцената на театър "Сълза и смях". Елате да се смеем и да плачем, защото "Нема такъв живот"!
 
Възрастово ограничение 16+!

Свързани новини

"Оркестър без име" - като мюзикъл

27.07.2022

Мартина Пенева с втора награда

22.06.2022

Гледаме "Парижката Света Богородица"

23.05.2022

"Парижката Света Богородица" и у нас

18.03.2022

Легендарната школа "Лий Страсбърг" у нас

18.02.2022