Robbie Williams с нова песен за британски филм

Той рядко е писал песни за филми, затова тази новина определено предизвиква голям интерес. Robbie Williams и неговия постоянен сътрудник в писането на песни Guy Chambers, с когото заедно записват хитовете "Angels", "Let Me Entertain You" и "Millenium", са готови с новото си творение, пише cinefish.bg. Песента е написана специално за британската комедийна драма "Military Wives".
 
Режисьор на филма е Peter Cattaneo, създател на култовия хит "Време за мъже", а в главните роли са Kristin Scott Thomas и Sharon Horgan. Историята е вдъхновена от документален сериал на BBC и разказва за група жени, които докато мъжете им служат в армията, решават да сформират свой хор в тяхната военна база. 
 
Екипът на филма определено се е насочил към правилния изпълнител за новата песен. Williams е най-продаваният британски певец за всички времена. Той моментално е откликнал на поканата да напише песен. За момента все още не е ясно дали самият той ще я изпълнява във филма.
 
Williams започва да работи с Chambers още през 1996 по своите първи хитове. Отношенията помежду им прекъсват в рамките на 10 години, но отново са подновени през 2012, покрай събирането на Take That.  
 
"Military Wives", в който участват още Greg Wise, Jason Flemyng, Emma Lowndes, Gaby French и Lara Rossi, в момента е в етап на пост продукция. Първи кадри от филма ще бъдат представени на стартиралия европейски филмов пазар, част от фестивала в Берлин.

Свързани новини

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020

Първи Коледен албум от Robbie Williams

11.12.2019

Dian Solo ремиксира Robbie Williams

10.07.2019

Robbie Williams пак иска суинг албум

19.04.2019

Инжекции с хормони за Robbie Williams

25.06.2018

Коментари