Ще ни зарадват ли с "Умирай трудно 6"?

Още по време на снимките на "Умирай трудно: Денят настъпи" Bruce Willis сподели, че би се радвал отново да се завърне към култовата роля на John McClane, припомня cinefish.bg. Вече е ясно, че Len Wiseman подготвя очакваното с голям интерес продължение, а сценарият е дело на Carey и Chad Hayes  ("Заклинанието"). 
 
Знаем, че заглавието на бъдещия хит е "McClane" и той ще е предисторията на популярния герой и неговата съпруга Holly през 70-те, като паралелно с това ще видим какво се случва с двамата в наши дни. Сега въпросът е дали Disney, които вече са собственици на Fox, са готови да дадат зелена светлина за ново и може би последно завръщане на коравото ченге. 
 
За момента дори продуцентът Lorenzo di Bonaventura (поредицата "Трансформърс") не знае дали това наистина ще се случи. Все пак той твърди, че Disney са харесали готовия сценарий. 
 
За момента знаем, че Tobey Maguire е сред продуцентите на "McClane" и че Wiseman трескаво издирва актьора, който да играе образа на младото ченге. Освен това актрисата Mary Elizabeth Winstead, която игра дъщерята на John и Holly в последните два филма от поредицата, заяви, че много се надява да го направи и в бъдещото продължение.

Свързани новини

Гай Ричи се завръща с нов шпионски екшън

24.02.2021

Хари Стайлс с две нови роли в киното

22.02.2021

Виж Ема Стоун като злодейката Круела

18.02.2021

В очакване на Брад Пит и Сандра Бълок

11.02.2021

Нов трейлър на "Рая и последният дракон"

05.02.2021