Метиската Рейчъл Зиглър ще бъде новата Снежанка

Младата метиска Рейчъл Зиглър ще изпълни ролята на Снежанка в кино адаптацията на първата анимация на "Снежанка и седемте джуджета" от 1937 г., предаде АПФ.
 
Майката на Рейчъл Зиглър е колумбийка, а бащата е поляк. Това е светкавичен възход в кариерата на младата певица и актриса, която ще дебютира на световната кино сцена в очаквания през декември римейк на "Уестсайдска история" на Стивън Спилбърг. Тя бе избрана за ролята на Мария след национален кастинг, когато е едва на 17 години. Зиглър ще участва и в продължението на комикса на DC "Shazam! Fury of the Gods".
 
 
За ролята на Снежанка са кандидатствали повече от 30 000 актриси. Екипът заявява, че бил впечатлен от гласа на Зиглър. 
 
"Изключителните вокални качества на Рейчъл са само един аспект от таланта й. Нейната сила, интелигентност, оптимизъм, ще станат неразделна част от преоткриването на приказната класика на "Дисни.", каза бъдещият режисьор на адаптацията Марк Уеб. Очаква се снимките да започнат догодина. 
 
Изборът на метиска за ролята на Снежанка е сигурен признак, че "Дисни" променя политиката си, на фона на обвиненията, че избира само бели актриси за главните образи, коментира агенцията. 

Свързани новини

Килиан Мърфи е продуцент

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Ту така, ту иначе...

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024