Том Холанд в ролята на Фред Астер в биографичен филм

Том Холанд е събрал смелост да влезе в ролята на една несравнима легенда на киното и музикалните филмови съкровища от миналото – Фред Астер, пише operationkino.net. 
 
Подобни слухове витаеха в пространството, още повече след като номинираната за "Оскар" продуцентка Ейми Паскал спомена пред GQ, че би се радвала Холанд да пресъздаде на екран великия майстор на танца; и ето как в края на миналата седмица 25-годишният Том потвърди, че ще обуе обувките за степ в проект, посветен на Астер, който се намира в много ранен стадий на подготовка. Това се случи пред Associated Press по време на премиерно представяне на най-новия филм за любимия на малки и големи Спайди –  "Спайдър-мен: Няма път към дома".
Холанд е казал на репортерите, че е получил сценария за подготвяния биографичен филм буквално преди седмица и още не е имал време да го прочете, защото не са му го дали. Изборът му обаче не е изненада - Холанд започва кариерата си в един от театрите на West End, Лондон, където от 2008 до 2010 играе Били Елиът в едноименния мюзикъл.
 
Прочут в киното като един от най-великите танцьори на всички времена, Фред Астер участва в повече от 30 мюзикъла пред камера и в същото време твори магия на сцените на Бродуей и West End в продължение на повече от седем десетилетия! Легендарно е партньорството му на екрана с Джинджър Роджърс, като очарованието на техния танцувален дует може да бъде открито в много филми, превърнали се в класики – като "Swing Time", "The Gay Divorcee", "Top Hat".

Свързани новини

Първият трейлър нa новия "Аватар" е тук

10.05.2022

Последният филм на Лорина Камбурова

09.05.2022

Филмът тръгва по кината до дни

27.04.2022

Глобиха продуцентите на "Rust"

21.04.2022

Актьорът е с положителна проба

07.04.2022