Четворката в "Сексът и градът" не е пълна: защо враждуват Ким Катрал и Сара Джесика Паркър

Ким Катрал, която даде плът и кръв на забележителната героиня Саманта Джоунс в "Сексът и градът" и звездата на сериала - Сара Джесика Паркър, не се долюбват през последните години и и това се отрази на продукцията - Саманта не присъства в новите серии. Премиерата на "И просто ей така" е утре по HBO Max, припомня life.dir.bg.
 
Ясно е кога започват новите епизоди на "Сексът и градът"
 
Донякъде е логично да не се харесват, тъй като съществува и професионална завист, а за мнозина Катрал е по-добрата актриса - слива се напълно с образа и не можеш да си я представиш като нещо друго, освен секс хищница, много откровена и чувствена. Докато при образа на Паркър понякога прозира самата актриса, което в занаята им не е добре. Не бива да има пролука в изграждането на персонажа. Възможно е не се харесват заради това - кой е по по най. Говореше се, че Катрал не е доволна от това, че колежката ѝ взима двойно повече пари.
 
Другото, което вбесило липсващата в новите серии звезда, се случило през 2018. Сара Джесика публикува съболезнования по повод смъртта на брата на Катрал, на което тя отговори в Инстаграм: "Не се нуждая от твоята любов или подкрепа в този трагичен момент@sarahjessicaparker". Майка ми ме попита днес: "Кога тази тази лицемерка, ще те остави на мира?", написа Катрал над снимката.
 
Тя продължава още: "Непрекъснатата ти демонстрация на фалшиво добри чувства, е болезнено напомняне колко жестока беше тогава, както си и сега. Казвам много ясно - не си ми приятелка. Спри да използваш нашата трагедия, за да се правиш на мила и порядъчна личност".
 
Актрисите от "Сексът и градът" отново заедно
 
Относно това Паркър каза на приятеля си Анди Коен в неговото ток шоу "Bravo", че е с "разбито сърцето" заради коментарите на Катрал. "Много е разочароващо, защото това не е миналото ни, не са отношенията, които си спомням", каза Сара.
 
Крис Нот, в ролята на Тузара, също коментира: "Не знам какво мисли Ким, какво чувства. Аз съм много близък със Сара Джесика и това, което Катрал казва за нея, изобщо не прилича на Паркър. Харесвах Ким, мислех, че тя е просто страхотна в шоуто. Но някои хора напускат по свои собствени причини. Не знам и не разбирам какво се е случило с нея".
 
Актьорът също така призна, че не му допада, когато хората говорят лошо за Паркър. "Тя е мишена за много хора и някои от тях могат да бъдат много зли. Чувствам, че трябва да я защитя", признава актьорът.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024