Оскар Айзък е "Moon Knight" - най-новият супергерой на Disney

Няколко хубави новини, сързани с гиганта Disney, привлякоха вниманието ни през последните дни.
 
Първата е за феновете на комикс вселената на Marvel, а втората е за почитателите на актьора Оскар Айзък - звездата от хитовия сериал "Сцени от един семеен живот".
 
През март ще излезе първият сериал, посветен на супергерой на Marvel - това е Moon Knight (Лунния рицар). Главната роля е поверена на Айзък. От първия трейлър виждаме фрагменти от историята как продавачът в магазин Стивън Грант се сдобива със суперсили и се превръща в Марк Спенсър: 

 
Айзък има чисто ново превъплъщение, което е доста по-различно, но обещава да го изкачи сред най-високоплатените актьори в Холивуд. Премиерата на "Moon Knight" трябва да бъде в Disney+ на 30 март. 
 
И още нещо любопитно от Disney - стрийминг услугата им от това лято (очаква се да е през юли) ще стартира в нови 42 държави, сред които и България. На платформата са филмите и сериалите на Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic, сред които са най-хитовите комикс приключения, "Междузвездни войни", анимационни продукции като "Енканто", "Семейство Симпсън", "Замръзналото кралство", "Светът според Джеф Голдблум" и много други.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024