Звезден актьорски каст в "Black Mirror 6"

Хитовият сериал-антология на Netflix "Black Mirror" ("Черно огледало") се подготвя за дългоочакваното си завръщане с шестия си сезон.

Снимките вече са започнали, пише Variety. Новите лица в каста са звездата от "Breaking Bad" Аарън Пол, Джош Хартнет ("Армагедон"), актьорите Паапа Есиеду, Кейт Мара и Зази Бийц и др.

Този каст конкретно обхваща три епизода и според специализираното издание ще има още актьори в останалите епизоди на шоуто.

Конкретни подробности за сценария все още се пазят в тайна, но Сезон 6 ще има повече епизоди от Сезон 5, който се състои само от три части и е с участието на Андрю Скот, Антъни Маки, Яхя Абдул-Матин втори, Тофър Грейс и певицата Майли Сайръс.

Силният актьорски състав винаги е играл решаваща роля в "Черно огледало". Запомнящи се изпълнения правят Алекс Лоутър, който в Сезон 3 от 2016-та в епизода "Shut Up and Dance" играе тийнейджър, изнудван от хакер да извършва престъпления. 

Андрю Скот играе шофьор в споделено пътуване, който взема за заложник стажант в технологична компания, Джо Коул и Джорджина Кембъл пък са двойка, която се опитва да бъде заедно, въпреки че приложението за запознанства определя продължителността на връзката им в сезон 4 "Hang the DJ".

Изминаха вече три години от премиерата на последния пети сезон на "Black Mirror" в Netflix през юни 2019 г. Предстоящият нов сезон е първият, откакто създателят на сериала Чарли Брукър и неговият творчески партньор Анабел Джоунс напуснаха продуцентската компания "House of Tomorrow", и създадоха своя. Скоро след това Netflix инвестира в новата компания близо 100 милиона долара.

Свързани новини

Отиде си Фезко от "Еуфория"

01.08.2023

"Еми": номинациите

14.07.2023

"Идолът" бе обявен за най-лошия сериал

06.07.2023

Старт на "И просто ей така": сезон 2

22.06.2023

HBO Max и Discovery+ обединяват сили

25.04.2023