Нов трейлър на "House Of The Dragon". Предисторията на "Game Of Thrones" идва през август

Официалният трейлър на "House Of The Dragon" – сериалът на HBO, който ще ни потопи в предисторията на "Game Of Thrones" ("Игра на тронове") е тук, за да ни разкрие нови кадри с много огън, кръв и дракони. 

След като пусна първоначален тийзър през октомври и втори по-рано през тази година, HBO представи и пълнометражния трейлър на сериала. 
 
Кадрите ни подготвят за първия от общо десет епизода, които ще ни разкажат историята на Ренира и Егон Таргариен и войната на Седемте кралства, развиваща се 200 години преди събитията в "Игра на тронове".
 
В новия сериал на HBO участват Мат Смит (Деймън Таргариен), Ема Д'Арси (Ренира), Оливия Кук (Алисънт Хайтауър), Пади Консидайн (Визерис Тагариен), Ив Бест (Рейнис Таргариен), Рис Ифанс (Ото Хайтауър), и др.
 
Сериалът започва по HBO Max на 21 август в САЩ и едновременно ще бъде пуснат по Sky Atlantic/NOW във Великобритания, като това ще стане в ранните часове на 22 август.
 
Очаква се "House Of The Dragon" да бъде "мрачен" и "мощен", според автора на историята Джордж Р. Р. Мартин. На уебсайта си писателят написа, че самият той също очаква прикуела с огромно нетърпение, признавайки си, че е пристрастен. Ние ще добавим - подобно на милиони фенове по света. 
 
Това е първото от няколкото предстоящи спин-оф продължения на "Game Of Thrones", базирани на фентъзи романите на Мартин, и подготвяни от телевизионния гигант HBO. Наскоро беше обявено, че звездата Кит Харингтън ще повтори ролята си на Джон Сноу в едно от тях. 
 
"Game Of Thrones" е най-успешният сериал на HBO. Има рекордните четири награди "Еми" за най-добър драматичен сериал и още десетки други награди.

Свързани новини

Рекорден интерес към новата поредица

25.08.2022

"Домът на дракона" тръгва в понеделник

18.08.2022

"Домът на дракона" идва през август

31.03.2022

Старт на прикуъла на "Игра на тронове"

07.05.2021