Нов трейлър на "House Of The Dragon". Предисторията на "Game Of Thrones" идва през август

Официалният трейлър на "House Of The Dragon" – сериалът на HBO, който ще ни потопи в предисторията на "Game Of Thrones" ("Игра на тронове") е тук, за да ни разкрие нови кадри с много огън, кръв и дракони. 

След като пусна първоначален тийзър през октомври и втори по-рано през тази година, HBO представи и пълнометражния трейлър на сериала. 
 
Кадрите ни подготвят за първия от общо десет епизода, които ще ни разкажат историята на Ренира и Егон Таргариен и войната на Седемте кралства, развиваща се 200 години преди събитията в "Игра на тронове".
 
В новия сериал на HBO участват Мат Смит (Деймън Таргариен), Ема Д'Арси (Ренира), Оливия Кук (Алисънт Хайтауър), Пади Консидайн (Визерис Тагариен), Ив Бест (Рейнис Таргариен), Рис Ифанс (Ото Хайтауър), и др.
 
Сериалът започва по HBO Max на 21 август в САЩ и едновременно ще бъде пуснат по Sky Atlantic/NOW във Великобритания, като това ще стане в ранните часове на 22 август.
 
Очаква се "House Of The Dragon" да бъде "мрачен" и "мощен", според автора на историята Джордж Р. Р. Мартин. На уебсайта си писателят написа, че самият той също очаква прикуела с огромно нетърпение, признавайки си, че е пристрастен. Ние ще добавим - подобно на милиони фенове по света. 
 
Това е първото от няколкото предстоящи спин-оф продължения на "Game Of Thrones", базирани на фентъзи романите на Мартин, и подготвяни от телевизионния гигант HBO. Наскоро беше обявено, че звездата Кит Харингтън ще повтори ролята си на Джон Сноу в едно от тях. 
 
"Game Of Thrones" е най-успешният сериал на HBO. Има рекордните четири награди "Еми" за най-добър драматичен сериал и още десетки други награди.

Свързани новини

Няма да гледаме повече за Джон Сноу

11.04.2024

Радост за феновете на фентъзи сериалите

05.12.2023

Снимат втори сезон на "Домът на дракона"

13.04.2023

"Домът на дракона" с по-малко серии

29.03.2023

"Домът на дракона" направи рекорд

26.10.2022