Кралското завръщане на Джони Деп - виж първия кадър

Джони Деп излезе от скандалите с бившата си съпруга Амбър Хърд като победител. Освен че спечели делото за клевета срещу нея, ето че Деп се завръща в голямото кино, след като през последните няколко години буквално беше отритнат от продуцентите. 
 
В мрежата се появиха първите кадри на актьора като френския крал Луи XV. Виждаме Деп със златиста униформа, триъгълна шапка, перука и черна лента върху очите.
 
Това е първата роля на 59-годишния актьор от три години насам. Последният му проект беше "Фантастични животни", от който беше отстранен по време на снимките и заменен от Мадс Микелсен по настояване на продуцентите от Warner Bros. Причината - обвиненията на бившата му съпруга Амбър Хърд, която твърдеше, че е била жертва на домашно насилие по време на брака им. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Deadline Hollywood (@deadline)

 
 
Филмът, с който Деп ще рестартира актьорската си кариера е френски - на студиото Why Not Productions и френската национална телевизия, съобщи Deadline. Лентата ще разказва историята на Мадам дю Бари -  последната кралска любовница на Луи XV във Версай, след Мадам Помпадур.
 
Родена в бедност, тя е млада жена от работническата класа, жадна за култура и удоволствия, която използва своята интелигентност и обаяние, за да изкачи стъпалата на социалната стълбица. Тя става любимата спътница на Луи XV. Без да знае за статута й на куртизанка, той възвръща апетита си за живот благодарение на връзката им. Влюбват се лудо и Жана се премества в двореца Версай, с което скандализират двора.
 
Снимките на историческата драма са започнали на 26 юли и ще продължат няколко месеца, като лентата ще се снима във Версай и други кралски имения в района на Париж. Известната френска актриса и режисьор Майвен льо Беско ("Моят крал") е зад камерата. Заедно с Деп играят Бенджамин Лаверне, Пиер Ришар, Мелвил Пупо, Ноеми Лвовски, Паскал Грегъри и Индия Хейр.
 
Модният бранд Dior е следващият стабилен партньор на Джони Деп, който с радост обяви, че продължава сътрудничеството си с актьора.
 
"Дивакът" Джони Деп и фурорът, който направи с Dior
 
Деп е рекламното лице на серията мъжки парфюми и козметика "Sauvage" от 2017 г. и донесе колосални печалби на марката по време на шумното дело срещу бившата си съпруга Амбър Хърд. Сега актьорът е преподписал дългосрочен договор с Dior за над 1 млн. долара. 

Свързани новини

Джони Деп е крал Луи XV

13.07.2023

Джони Деп контузи глезен

30.05.2023

Джони Деп се просълзи в Кан

17.05.2023

Джони Деп на портокалов джин у нас

12.05.2023

Кои са най-търсените звезди през 2022

29.12.2022