"I Wanna Dance With Somebody" - първи кадри от филма за Уитни Хюстън

"I Wanna Dance With Somebody" - новият музикален филм, посветен на легендарната певица Уитни Хюстън показа официалния си трейлър. Датата на премиерата му е 26-ти декември. 

В ролята на легендата виждаме актрисата Наоми Аки, която познаваме от ролята й на Джана в "Междузвездни войни: Епизод IX - Възходът на Скайуокър" - нещо, за което писахме преди месеци. Основна фигура в биографичния филм е първият продуцент на Уитни - Клайв Дейвис, който е пресъздаден от актьора Стенли Тучи.

Ето какво знаем за филма за легендата Уитни Хюстън

Сценарият на "I Wanna Dance with Somebody" е на Антъни Маккартен, който стои зад хитовия биографичен филм за Фреди Меркюри от 2018 г. "Бохемска рапсодия". Режисьор е Каси Лемънс.
 
В първите кадри от трейлъра виждаме началните стъпки на Уитни към голямата сцена, както и загадъчен кадър от сватбата й с Боби Браун - голямата любов на певицата, която преобръща живота й. Ролята на Браун е поверена на актьора Аштън Сандърс.
 
"От момиче в хор в Ню Джърси до един от най-продаваните и най-награждаваните изпълнители на всички времена! Най-великият глас на нашето време има още по-велика история! "I Wanna Dance With Somebody" е силно и триумфално прославяне на несравнимата Уитни Хюстън", пише в анонса на филма, който ще предложи още по-вълнуващ саундтрак с най-емблематичните песни на звездата. 
 
"I Wanna Dance With Somebody" следва документалния филм "Whitney" от 2018 г. Лената ще бъде пусната по кината за Коледа. 

Свързани новини

Филмът за Уитни Хюстън е по кината

23.12.2022

Уитни Хюстън се завръща в нов филм

29.09.2021

Kygo с нова версия на песен на Whitney

28.06.2019

Нов биографичен филм разказва за Whitney

20.06.2017

Нов документален филм за Whitney Houston

16.06.2016