Нов биографичен филм разказва за Whitney Houston (трейлър)

Преди да спечели световна слава, Whitney Houston е била просто момиче от Нюарк - наивна девойка, неподготвена за този начин на живот, твърди документалният филм "Може ли да съм себе си" (Can I Be Me), предаде dariknews.bg. Филмът проследява как Whitney Houston от млада певица се превръща в една от най-известните звезди на всички времена и след това се бори с проблеми с алкохола и наркотици до преждевременната си смърт през 2012.
 
 
"Тя не е знаела с какво се захваща, била е толкова красива, забавлявала се е", каза режисьорът Nick Broomfield. "Представяха я като американска принцеса. Всъщност тя беше от Нюарк, от гетото", посочва той. Broomfield две години изследва архивите и говори с близки на Whitney Houston, преди да заснеме филма.
 
Whitney Houston пее в госпел хор в Ню Джърси от 11-годишна. Продуцентът Clive Davis я открива през 80-те години в нощен клуб. Тя става световноизвестна с хитове като песента "I Will Always Love You" и "The Greatest Love of All". Печели шест награди "Грами" и повече от 400 други отличия в 25-годишната си кариера. Животът й обаче се превръща в трагедия заради пристрастяването към алкохола и наркотиците, както и бурния си брак с певеца Bobby Brown. Умира през 2012, едва на 48 години.
 
"Тя просто не е могла да се cправи с всичко това. Грижела се е за толкова много хора и през цялото време са я критикували. Мисля, че тя все повече е търсела спасение в наркотиците", каза Broomfield. 

Свързани новини

Kygo с нова версия на песен на Whitney

28.06.2019

Нов документален филм за Whitney Houston

16.06.2016

Боби Кристина е само в ръцете на Господ

25.06.2015

Дъщерята на Whitney Houston е в кома

02.02.2015

Издават нов албум на Whitney Houston

01.10.2014