Gorillaz споделиха парчето "Sleeping Powder" (видео)

Чисто новото парче "Sleeping Powder" на Gorillaz, създадено и записано от вокалиста на бандата 2D едва преди две седмици, вече е достъпно във всички дигитални платформи. Записана преди две седмици, песента беше открита от феновете в четвъртък, скрита зад купчина книги в спалнята на 2D в приложението-къща на Gorillaz, където живее с Murdoc Niccals, Russel Hobbs и Noodle, и бързо набра популярност. 
 
 
Придружаващото филмче към "Sleeping Powder" е заснето и режисирано от Gorillaz и показва музиканта на познатото му пиано, наслаждаващ се на захарна близалка, след като е изял прекалено много  от любимите си мини пържени донати, които "миришат сякаш раят е на земята", преди песента да дебютира на Demon Dayz Festival в Dreamland Margate в събота. 
 
"Щастливият апокалипсис", който беше Demon Dayz – еднодневният фестивал, воден от създателите на Gorillaz Damon Albarn и Jamie Hewlett "превзе увеселителния парк с карнавалното си настроение и страхотни изпълнения"  (думи на The Guardian). Събитието беше оглавено от Gorillaz, които се завърнаха на сцената в подкрепа на суперуспешния си нов албум Humanz. Demon Dayz беше разпродаден за минути, а на трите сцени се качиха Kano, Vince Staples, Danny Brown, Popcaan, Little Simz,  Kali Uchis и Kilo Kish.
 
Албумът Humanz на Gorillaz е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Gorillaz на "MTV World Stage Düsseldorf"

10.11.2022

Gorillaz с ново парче

23.06.2022

Gorillaz: първи епизод на "Song Machine"

31.01.2020

Gorillaz - "Strobelite"

08.08.2017

Gorillaz споделиха 360-градусов гараж

22.06.2017