Gorillaz представиха клипа към "Strobelite" (видео)

"Strobelite" на Gorillaz, еуфоричното денс парче от албума Humanz, който е на върха на множество класации, вече е с ново видео.
 
Клипът е режисиран от местния жител на Стоук Raoul Skinbeck, който е последовател на Murdoc Niccals. "Strobelite" включва участието на Peven Everett заедно с членовете на бандата 2D, Noodle, Murdoc и Russel Hobbs, като действието се развива в скандален нощен бар в Лондон.
 
 
Режисьорът Skinbeck е стар познат на Niccals и има дълга и знаменита кариера в продуцирането на телевизионни реклами за местна компания в градчето Стоук он Трент, заради което Murdoc решава, че ще бъде добър в правенето на музикални видеоклипове.
 
Изпълненията на живо на Gorillaz са посрещнати с възторг. Бандата взема участие като хедлайнер на фестивала с името на втория им студиен албум - Demon Dayz в Маргейт, Великобритания по-рано това лято. Също така Gorillaz откриват световното си турне Humanz, за което билетите в САЩ вече са разпродадени, и планират да се завърнат към бреговете на Обединеното кралство тази година като хедлайнери на концерти през ноември и декември.

Свързани новини

Gorillaz на "MTV World Stage Düsseldorf"

10.11.2022

Gorillaz с ново парче

23.06.2022

Gorillaz: първи епизод на "Song Machine"

31.01.2020

Gorillaz споделиха 360-градусов гараж

22.06.2017

Gorillaz пуснаха "Sleeping Powder"

19.06.2017