Gorillaz споделиха 360-градусов гараж със смесена реалност (трейлър)

Gorillaz отвориха вратите на мазето си и споделиха супер голям гараж под земята на набралата огромна популярност виртуална къща.
 
 
Най-успешната виртуална банда в света е приела стотици хиляди фенове във виртуалния си дом чрез приложението със смесена реалност, което представи заедно с новия си, оглавяващ класации, албум Humanz през април. Сега Gorillaz споделят 360-градусов гараж под виртуалната си къща, който е пълен с изключителни возила и меморабилия от историята на групата, за да зарадват феновете си. 
 
Нещата, на които може да се натъкнете, включват известния джип, триколката на Noodle, M Harriot (корабът, разрушен от пирати във видеото към “Melancholy Hill”), картинг количка от предишната любима работа на 2D, Stylo колата, както и Saturn Barz возилото и много други.
 
В иновативния гараж ще се състои възстановяването на Jaguar Land Rover, като втората част от него е специално проектирана, за да завладее вниманието на програмисти с различни кодови пъзели, които тестват любопитството, упоритостта, различното мислене и уменията на хората да решават проблеми, които са, естествено, като втора природа на семейството на Gorillaz.
 
Noodle, китаристът на бандата и посланик на Jaguar Land Rover, каза: "Можете ли да разбиете кода? Подложете възможностите си на тест! Ей, даже може да спечелите НАЙ-ЯКАТА работа, която може да си представите. Осмелете се да спечелите!" Gorillaz оглавиха разпродадения Demon Dayz Festival в Dreamland Margate на 10 юни.
 
Албумът Humanz на Gorillaz е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Gorillaz на "MTV World Stage Düsseldorf"

10.11.2022

Gorillaz с ново парче

23.06.2022

Gorillaz: първи епизод на "Song Machine"

31.01.2020

Gorillaz - "Strobelite"

08.08.2017

Gorillaz пуснаха "Sleeping Powder"

19.06.2017