Актрисата Марго Роби е най-сексапилната жена

Кинозвездата Марго Роби оглави класацията на списание Maxim за най-сексапилните жени в света.
 
32-годишната блондинка е първата от впечатляващ списък със 100 красавици в ежегодната класация на мъжкото списание. И не само - това е рекордният трети път, в който Роби оглавява горещия топ 100.
 
 
Звездата може да се похвали и с дълъг списък от първокласни холивудски продукции, в които играе централните роли. В момента по екраните върви "Амстердам" - най-новият филм на Дейвид О. Ръсел, в който Роби си партнира с Крисчън Бейл, Рами Малек, Робърт де Ниро и Джон Дейвид Уошингтън. 
 
Робърт Де Ниро, Марго Роби, Крисчън Бейл и Рами Малек в една почти истинска история
 
Марго определено е на гребена на вълната. Догодина ще я видим в ролята на най-известната блондинка в света, а именно куклата Барби. Партньор в ролята на Кен в първия игрален филм посветен на популярните кукли е актьорът Райън Гослинг. 
 
 
Преди това обаче предстои една още по-вълнуваща роля на актрисата, с още по-харесван партньор. Марго Роби и Брад Пит си партнират във филма "Вавилон", който наскоро показа първия си трейлър и наостри любопитството на феновете до краен предел. Лентата на майстора на холивудските приказки Деймиън Шазел ще излезе на 20 януари догодина. 
 
Роби и Пит са звездите в една история за меката на киното - Холивуд, но за разлика от красивата приказка "Ла-ла-ленд", тук ще видим една по-различна част от историята на "Фабриката за мечти", която ни разкрива турболентния и развратен свят на младия Холивуд, където индустрията се ражда, но понякога умират мечтите на хората в нея.
 

Кристина Цветкова

Свързани новини

Марго Роби и колко спечели от "Барби"

15.08.2023

Дуа Липа пуска песен от "Барби"

23.05.2023

Шеметно кино с Брад Пит и Марго Роби

09.12.2022

Див купон с Брад Пит и Марго Роби

14.09.2022