"Хари и Меган": Част 2 и по-агресивните обвинения от двойката

Документалната поредица "Хари и Меган" на Netflix е задържала зрителите на стрийминг платформата пред екраните повече време от всеки друг документален сериал през първата си седмица, съобщиха от компанията.
 
Първите три епизода на поредицата са отчели 81,55 милиона зрителски часа от пускането им миналия четвъртък, като над 28 милиона домакинства са гледали поне част от продукцията. 
 
"Хари и Меган" е вторият най-гледан англоезичен сериал на стрийминга между 5 и 11 декември след игралния "Wednesday" ("Уензди"), който разказва за момичето от "Семейство Адамс". 
 
В първите три епизода херцогът и херцогинята на Съсекс правят поредица разкрития, като Меган си спомня първата отправена срещу нея смъртна заплаха, а Хари разказва как е носил дегизировка за срещите им. Втората "порция" епизоди предстои да бъде пусната в четвъртък тази седмица и очакванията са, че ще придизвика още по-противоречиви коментари. 
 
От трейлъра се вижда, че явно по-агресивните разкрития ще бъдат именно във втората част, която излиза на 15 декември. "Не просто бях хвърлена на вълците. Те бяха целенасочено хранени с мен", казва Меган в коментар на решението на кралското семейство да  свали официалната охрана на двойката.
 
"Трябва да се махнем от тук", пък коментира принц Хари. И след това отправя ново обвинение към двореца. "Те бяха щастливи да лъжат, за да предпазят брат ми. Но не пожелаха да кажат истината, за да защитят нас." 
 

Свързани новини

Spotify спря подкаста на Меган Маркъл

16.06.2023

Мекзит - епизод пореден

09.03.2021

Хари и Меган в очакване на бебе №2

15.02.2021

Хари и Меган пуснаха подкаст

30.12.2020

Ново кралско бебе!

15.10.2018