Том Круз показа нечовешка каскада в "Мисията невъзможна 7"

Суперзвездата Том Круз за пореден път се впуска в изключително опасни каскади, снимайки "Мисията невъзможна 7" ("Mission: Impossible - Dead Reckoning") .

Круз е известен с това, че много рядко ползва дубльори, дори при най-опасните екшън сцени, но тук надминава всичко, което е правено досега. Тази каскада е определяна от експертите като най-голямата в историята на киното досега. Гледайте: 

Филмът показва екшън звездата и екипа му, които се подготвят за каскадата, в която той скача с мотоциклет от скала и просто полита в пропастта. Круз прави това поне шест пъти в рамките на един снимчен ден! 

"Това е най-опасното нещо, което някога сме опитвали", казва самият Круз, който е правил какво ли не досега, включително изключително ефектни лупинги на борда на изтребителите в "Топ Гън: Маверик". Актьорът обаче не смята да се ограничава само със земното притегляне. Съвсем скоро той планира да надскочи всичко правено досега и да заснеме филм на Международната космическа станция, включително и в открития Космос. 
 
Том Круз не се отказва от Космоса
 
"Dead Reckoning" е седмата част от шпионския трилър франчайз, в който Круз играе специалния агент Итън Хънт. Зедно с Круз на екрана ще видим отново познатите лица - Винг Реймс, Саймън Пег, Ребека Фъргюсън, Хенри Черни, Ванеса Кърби, Фредерик Шмид, и др. 
 
Филмът е режисиран от Кристофър Маккуори, когото също виждаме в краткия филм за каскадата. Той е начело и на петата и шестата част от поредицата - "Rogue Nation" от 2015 г. и "Fallout" от 2018 г. Филмът отново е продуциран от самия Том Круз, включително режисьора Маккуори, включително Дж. Ейбрамс, Дейвид Елисън и Джейк Майерс и се разпространява от гиганта Paramount Pictures.
 
Премиерата на лентата е насрочена на 14 юли 2023 година. 

Свързани новини

Дъщерята на Том Круз се отказа от него

01.07.2024

Том Круз се разходи по Капалъ Чарши

25.07.2023

Том Круз тръгна на война срещу ИИ

19.07.2023

Том Круз на червения килим в Рим

23.06.2023

Шакира и Том Круз заедно?

09.05.2023