Кино

02.09.201411:28

Австралийското правителство финансира "Карибски пирати 5"

Австралийското правителство е предложило 20 милиона долара на филмовата компания "Disney" да снима най-новия филм от поредицата "Карибски пирати" в страната.   Федералният министър на изкуството на Австралия George Brandis е одобрил сделката след дълги преговори с "Disney". Парите са били пренасочени към... прочети още »
01.09.201412:23

Tom Hanks става Robert Langdon за трети път

Романът на Dan Brown "Инферно", продължение на "Шифърът на Леонардо" и "Шестото клеймо", ще бъде екранизиран през 2015.   В ролята на проф. Langdon, както и в предишните две екранизации, отново ще видим Tom Hanks, а режисьор и сега ще е Ron Howard, информира бгнес. Снимките стартират в Италия през април... прочети още »
29.08.201413:47

Brad и Angelina са се оженили в Chateau Miraval

Brad Pitt и Angelina Jolie най-накрая се ожениха. Холивудската двойка е сключила брак миналия уикенд във Франция. Новината беше потвърдена от техен говорител, който разкри, че двамата са си казали "да" в присъствието на шестте им деца и близки приятели.   50-годишният Brad и 39-годишната му съпруга са се венчали на тайна... прочети още »
28.08.201410:32

5-те най-очаквани филма на фестивала във Венеция

С премиера на филма "Бърдман" на мексиканския режисьор Алехандро Гонсалес Иняриту на 27 август във Венеция се откри 71-ят Международен кинофестивал. Или, както официално се нарича - Международна изложба на киноизкуство. Най-старият в света фестивал по традиция се провежда в Двореца на киното на остров Лидо във венецианската... прочети още »
27.08.201415:53

Daniel Radcliffe се среща само с актриси

Звездата от "Хари Потър" Daniel Radcliffe заяви, че би излизал само с актриси, защото те разбират задълженията му в киноиндустрията.   25-годишният актьор, който в момента има връзка с колежката си Erin Darke, сподели пред вестник "Мирър", че не се вижда в интимни отношения с момиче, което е извън филмовия бизнес,... прочети още »
26.08.201414:15

Гласувай в класацията на NGC: кои са любимите ти моменти от 90-те?

National Geographic Channel пита българските зрители кои са техните ключови моменти от 90-те години. Всеки, които иска, може да изкаже мнение на сайта на предаването 90te.bg. Анкетата е разделена на 8 категории: любим изпълнител или група, любима песен, актьор, предпочитано телевизионно лице и предаване, спортна личност, политическа фигура и... прочети още »
22.08.201416:00

Meg Ryan се раздели с John Mellencamp

Meg Ryan е сложила край на 3-годишната си връзка с музиканта John Mellencamp.   Ryan бе омъжена за колегата си Dennis Quaid, след което излизаше с друг актьор - Russell Crowe. Последва бурна любов с Mellencamp, който е фронтмен на групата Pink Houses. Двамата са се разделили тихо и кротко още преди няколко седмици, пише бгнес. Според... прочети още »
20.08.201413:31

Julia Roberts с хуманитарна награда

Julia Roberts и съпругът й Danny Moder ще получат награда за хуманитарната им дейност.   Те ще бъдат наградени от Gay, Lesbian & Straight Education Network (GLSEN) на 17 октомври в Лос Анджелис заради работата им по филма "The Normal Hеart". Roberts ще получи наградата заради дейността й за повишаване на осведомеността... прочети още »
19.08.201413:51

"Вълкът от Уолстрийт" става сериал

Брокерът зад "Вълкът от Уолстрийт" ще разкаже историите си за ексцесиите на фондовата борда и на телевизионния екран, съобщава бгнес. Jordan Belfort, по чиито мемоари беше заснет филмът на Martin Scorsese, обединява усилията си с режисьора на "Час пик" Brett Ratner за нов сериал, разказващ за финансистите в Ню Йорк през... прочети още »
18.08.201416:36

Синът на Jackie Chan арестуван за употреба на наркотици?

Полицията в Пекин е задържала сина на хонконгския актьор Jackie Chan, вероятно във връзка с употреба на наркотици, съобщават местните медии.   Jaycee Chan, който подобно на баща си работи като актьор и певец, бил арестуван миналата седмица заедно с тайванската поп звезда Kai Ko, информира бгнес. Ко бил задържан по обвинение във... прочети още »
15.08.201412:15

Robin Williams е страдал от депресия и Паркинсон

Robin Williams, който се самоуби в началото на тази седмица, не е имал проблем с алкохола и наркотиците, а е страдал от жестока депресия, тревожност и болестта на Паркинсон, заяви съпругата му вчера. Болестта на Паркинсон е дегенеративно, нелечимо и прогресиращо заболяване на централната нервна система, засягащо основни функции като... прочети още »