Кино

29.09.201412:57

George Clooney се ожени този уикенд (галерия)

George Clooney се ожени в събота за британската си годеница – адвокатката от ливански произход Amal Alamuddin по време на частна церемония във Венеция, съобщи агентът му в Лос Анджелис. Очакваше се Clooney да остане ерген до понеделник.   "George Clooney и Amal Alamuddin се ожениха днес, събота, 27 септември, по време на... прочети още »
26.09.201413:06

Matt Damon: "Дължа всичко на Robin Williams"

Matt Damon вярва, че дължи всичко на покойния комик Robin Williams.   Damon започва кариерата си заедно с Ben Affleck, когато двамата написват сценария и участват във филма "Добрият Уил Хънтинг" от 1997, припомня бгнес. Според него кариерата му е щяла да бъде съвсем различна, ако Robin Williams не беше изпълнил главната... прочети още »
25.09.201416:15

Голи жени дебнат Keanu Reeves в дома му

Две психично болни жени бяха арестувани в дома на актьора Keanu Reeves два пъти за два дни миналата седмица.   Звездата от "Матрицата" не може да спи спокойно, след като в дома му в Лос Анджелис беше погнат от фенки, пише бгнес. На 16 септември непозната жена се промъкнала през незаключената врата, съблякла се и влязла да... прочети още »
24.09.201412:33

Goran Višnjić може да е новият James Bond?

Хърватският актьор Goran Višnjić преговаря за ролята на новия James Bond.   За момента това е неофициална информация и мнозина вярват, че шансовете ролята да поеме актьор, който не е от Обединеното кралство или Австралия, е много малка, пише бгнес. Дори самият Višnjić отказва да коментира статиите, а само кратко... прочети още »
23.09.201410:35

Charlie Sheen иска да се върне в "Двама мъже и половина"

Charlie Sheen иска да се завърне в известния сериал "Двама мъже и половина".   Charlie бе уволнен от създателя на сериала Chuck Lorre през 2011, но наскоро той разкри в интервю за списание "TV Guide", че иска да изиграе образа си още повече, когато сериалът върви към своя край, пише бгнес. "Свързах се с... прочети още »
19.09.201415:50

Пак обвиняват Travolta, че е гей

John Travolta отхвърли твърденията, че е имал сексуални отношения с мъж. Според него мотивът за обвиненията са пари.   Бившият пилот на актьора Douglas Gotterba твърди, че двамата са имали хомосексуална връзка, докато той е работил при Travolta. Съпругата на актьора Kelly Preston нямала представа за връзката, информира бгнес.... прочети още »
19.09.201409:57

National Geographic учи как да оцеляваме в екстремни ситуации

National Geographic Channel стартира поредицата “Сега или Никога“, която дава практически съвети за оцеляване в екстремни ситуации, на 8 октомври от 22:00 часа. Всеки от половинчасовите 16 епизода представя истории на реални хора, попаднали в отчайващи ситуации. Използвайки кадри от бедствието, предаването... прочети още »
18.09.201412:53

"Lord of the Rings" на огромен екран, с 250 музиканти и...

Oстават три месеца до филмовото зрелище Lord of the Rings In Concert, на което 250 музиканти ще озвучат на живо първата част на трилогията в пълен синхрон с филма. HD прожекцията ще бъде на огромен екран с размерите на триетажна сграда. Швейцарският диригент Давид Райц и примата на Кралската опера в Лондон -  Розалинд Уотърс ще ни... прочети още »
17.09.201412:44

„Знам какво направи миналото лято“ се завръща

Минаха 17 години от снимките на култовия филм на ужасите „Знам какво направи миналото лято“. За много тийнейджъри на времето участието на Дженифър Лав Хюит, Сара Мишел Гелар, Раян Филип и Фреди Принц остана незабравимо. Сега кинокомпанията Sony Pictures се надява да върне миналата еуфория и подготвя римейк на легендарната... прочети още »
11.09.201412:10

А беше толкова сладък...

Хали Джоел Осмънт, детето- звезда от „Шесто чувство”,претърпя уникална промяна заради новия си филм. Хари, който трогна зрителите с кино участията си като дете, сега ще изиграе отблъскващ нацист в очаквания  „Yoga Hosers“. Както е видно от кадрите на снимачната  площадката в Лос Анжелис, номинираният за... прочети още »
09.09.201409:05

Джони Деп отново на екран

Актьорът Джони Деп отново ще превземе големия екран, но този път не е сам, а ще има ударна доза подкрепа от дъщеря си Лили Роуз. 15-годишната дъщеря на Ванеса Паради и актьора ще се изявява на една сцена с баща си във филма „Yoga Hosers“, Кевин Смит, пише Metro.  Снимките на филма вече са започнали и феновете нямат... прочети още »