Кино

18.08.201416:36

Синът на Jackie Chan арестуван за употреба на наркотици?

Полицията в Пекин е задържала сина на хонконгския актьор Jackie Chan, вероятно във връзка с употреба на наркотици, съобщават местните медии.   Jaycee Chan, който подобно на баща си работи като актьор и певец, бил арестуван миналата седмица заедно с тайванската поп звезда Kai Ko, информира бгнес. Ко бил задържан по обвинение във... прочети още »
15.08.201412:15

Robin Williams е страдал от депресия и Паркинсон

Robin Williams, който се самоуби в началото на тази седмица, не е имал проблем с алкохола и наркотиците, а е страдал от жестока депресия, тревожност и болестта на Паркинсон, заяви съпругата му вчера. Болестта на Паркинсон е дегенеративно, нелечимо и прогресиращо заболяване на централната нервна система, засягащо основни функции като... прочети още »
14.08.201415:03

Beyoncé и Jay Z ще пеят на сватбата на Brad и Angie?

Beyoncé и Jay Z може да пеят на сватбата на Brad Pitt и Angelina Jolie.   Двойката, която неотдавна завърши американското си турне On The Run, била помолена да пее на сватбата на Brad и Angelina, тъй като техните деца Maddox, Pax, Zahara, Shiloh и близнаците Vivienne и Knox са й големи фенове, пише бгнес. "Brad каза на... прочети още »
13.08.201413:09

Mila Kunis иска второ бебе скоро

Mila Kunis ще опита да забременее отново веднага след раждането на първото си дете, защото иска децата й да бъдат близки по възраст.   Годеницата на Ashton Kutcher трябва да роди момиченце след по-малко от месец, но вече планира следващата си бременност, пише бгнес. Двамата обсъждали възможността да станат родители отново още... прочети още »
12.08.201410:09

Отиде си Robin Williams

Американският актьор и носител на Оскар Robin Williams бе открит мъртъв в дома си в Калифорния, като вероятно се касае за самоубийство, съобщиха от полицията.   В изявление на шерифската служба се казва, че 63-годишният актьор е открит малко преди обед в дома си в Тибурон, северна Калифорния, пише бгнес. "За момента от службата... прочети още »
11.08.201416:02

5 знаменитости, тормозени през училищните си години

Немалко кинозвезди са имали горчиви дни и мигове като ученици, когато са били подлагани на подигравки, унижения, ритници или крошета. От друга страна, трудности са закалявали характерите им, става ясно от подборка за детството и миналото им, направена от изданието Zimbio.   Sandra Bullock е най-скъпо платената актриса и... прочети още »
11.08.201414:46

David Duchovny официално се разведе

Актьорът David Duchovny (54) и съпругата му Теа Leoni вече официално са разведени.   Отношенията на двойката се влошиха за първи път през 2008. Тогава те се разделиха, а David се подложи на терапия срещу пристрастяване към секса, припомня бгнес. След това се събираха и разделяха няколко пъти през последните няколко години. През юни... прочети още »
08.08.201414:47

Nina Dobrev ухапана от маймуна

Nina Dobrev е пострадала при ухапване на маймуна, разкрива самата канадска актриса с български корени.   Инцидентът станал по време на пътуване на Dobrev до остров Бали. Актрисата тръгнала да гали местна маймунка, която обаче я ухапала по палеца. Вследствие това на Dobrev й останал белег, както и увреден нерв, пише бгнес.... прочети още »
08.08.201412:27

National Geographic ни връща към най-доброто от 90-те

След успеха на "80-те: Нашето десетилетие” през 2013, National Geographic Channel тази есен ще излъчи нова документална поредица за 90-те години. Минисериалът е разделен на две части – "90-те: Десетилетието, което ни свърза“ и "Най-доброто от 90-те“.    "90-те: Десетилетието, което ни... прочети още »
07.08.201414:47

"Теория за големия взрив" ще донесе милиони на актьорите си

Kaley Cuoco, Jim Parsons и Johnny Galecki ще получават по 1 милион долара за всеки епизод от 8-ми, 9-ти и 10-ти сезон на сериала "Теория за големия взрив".   Досега те получаваха по 350 000 долара за един епизод. Рейтингът на комедийния сериал почти настига този на "Приятели". "Теория за големия взрив"... прочети още »
06.08.201414:23

Daniel Radcliffe иска да режисира

Актьорът Daniel Radcliffe иска да седне зад камерата в някакъв момент от кариерата си.   Говорейки пред списание "Variety", 25-годишният актьор признал, че би искал да се пробва в режисурата, пише бгнес. "Представям си как режисирам. В главата ми е, докато гледам други режисьори да го правят. Смятам, че имам подход към... прочети още »