Кино

11.07.201413:17

"Игра на тронове" с най-много номинации за "Еми"

Хитовият фентъзи сериал "Игра на тронове" получи най-много номинации за наградите "Еми" за праймтайм продукции, телевизионната версия на Оскарите, информира бгнес.   Сериалът получи 19 номинации, включително за най-добра телевизионна драма, следван от "Фарго" с номинации в 18 категории, включително две... прочети още »
10.07.201414:20

Eva Mendes и Ryan Gosling ще стават родители

Eva Mendes очаква бебе от Ryan Gosling. Американското издание на сп. "ОК!" първо съобщи, че 40-годишната брюнетка е бременна, пише бгнес.   "От известно време тя е готова за майчинството", разкри запознат източник пред изданието. 33-годишният Gosling започна връзката си с Eva през 2011 и първото им пътуване като... прочети още »
09.07.201415:44

Изтече видео от "тъмния период" на Angelina Jolie

Списание National Enquierer публикува видеоклип от наркоманските години на Angelina Jolie, пише в. "Daily Mail", цитирано от бгнес.   Осъденият наркодилър Franklin Meyer твърди, че е заснел 16-минутно видео през 1999 със съгласието на Angelina Jolie, след като тя му се обадила да й достави в апартамента й в Манхатън хероин... прочети още »
08.07.201411:45

Mila Kunis спира с киното след като стане майка

Бременната Mila Kunis планира да обърне гръб на холивудската си кариера, след като стане майка, заявявайки категорично: "Не ям и не дишам с актьорския занаят".   Красивата брюнетка очаква първото си дете от годеника си Ashton Kutcer по-късно тази година и признава, че няма никакви планове да съчетава киното и телевизията с... прочети още »
07.07.201413:15

Jennifer Lawrence е най-влиятелната актриса

Звездата от "Игрите на глада" Jennifer Lawrence оглави класацията на най-влиятелните актриси в света, съставена от списание "Forbes".   23-годишната Lawrence е на върха на своята популярност, което й осигури заслужено първото място. След успеха на сагата "Игрите на глада", тя участва в номинирания за... прочети още »
04.07.201411:26

Scarlett Johansson осъди френски писател

Scarlett Johansson осъди френския писател Grégoire Delacourt за посегателство върху личния й живот с романа му "Първото нещо, което гледаме" ("La Première Chose qu’On Regarde").   17-то гражданско отделение на Окръжния съд в Париж осъди Delacourt и издателство "JC Lattés" да... прочети още »
03.07.201412:04

Cameron Diaz: "Животът е по-лесен без деца"

Актрисата Cameron Diaz признава, че животът е по-лесен без деца. Тя твърди, че не й е било лесно да вземе решение да няма семейство, но никога не се е подготвяла да стане майка.   "Да имаш деца коства твърде много усилия. Не поисках да поемам отговорността за друг живот, освен моя. Това наистина направи живота ми по-лесен. Едно... прочети още »
02.07.201412:31

Robin Williams влиза в клиника, за да остане трезвен

Актьорът Robin Williams наскоро отново бил настанен в санаториум, но само като предпазна мярка.  Комедиантът не е имал спадове или прегрешения, откакто е спрял да пие, а само иска да остане трезвен. Постъпването в медицинската институция няма лечебна цел. "Robin се възползва от възможността да се настрои положително и да продължи... прочети още »
01.07.201413:05

"Трансформърс" оглави боксофиса в САЩ и Канада

Четвъртият епизод на хитовата поредица "Трансформърс" спечели борбата за доларите на кинозрителите в САЩ и Канада този уикенд, още с пускането му в кината, съобщи бгнес. Той е начело на боксофиса, според предварителните данни, оповестени в неделя от компанията Exhibitor Relations.   "Трансформърс: Ера на... прочети още »
30.06.201412:04

Robert De Niro спря снимки заради Мондиала

Robert De Niro спрял снимките на най-новия си филм The Intern, за да гледа мач от Световното първенство по футбол.   70-годишният актьор си взел почивка от работата, за да гледа мача на САЩ и Германия, след като се натъкнал на група фенове от Бруклин, които отивали да гледат мача в дома на един от тях, пише бгнес. Организаторите на... прочети още »
27.06.201413:51

Susan Sarandon намекна за продължение на "Thelma &...

Susan Sarandon даде надежди на кинофеновете, че продължение на култовия филм "Thelma & Louise" не е изключено, като каза, че с най-голямо удоволствие би работила с Geena Davis отново. Двете звезди наскоро прeкараха цял един ден заедно и дори си направиха селфи, подобно на една от сцените във... прочети още »