Кино

30.06.201412:04

Robert De Niro спря снимки заради Мондиала

Robert De Niro спрял снимките на най-новия си филм The Intern, за да гледа мач от Световното първенство по футбол.   70-годишният актьор си взел почивка от работата, за да гледа мача на САЩ и Германия, след като се натъкнал на група фенове от Бруклин, които отивали да гледат мача в дома на един от тях, пише бгнес. Организаторите на... прочети още »
27.06.201413:51

Susan Sarandon намекна за продължение на "Thelma &...

Susan Sarandon даде надежди на кинофеновете, че продължение на култовия филм "Thelma & Louise" не е изключено, като каза, че с най-голямо удоволствие би работила с Geena Davis отново. Двете звезди наскоро прeкараха цял един ден заедно и дори си направиха селфи, подобно на една от сцените във... прочети още »
26.06.201412:14

Ето кой е най-добрият холивудски филм на всички времена

Филмът "Кръстникът" бе обявен за най-добрия холивудски филм на всички времена.   Криминалната драма от 1972 победи "Магьосникът от Оз" и "Гражданинът Кейн" в новата класация на "Холивуд Репортър". "Изкуплението Шоушенк" и "Криминале" също влизат в челната петица, пише бгнес.... прочети още »
25.06.201413:12

Stallone вече работи над петия филм за Rambo

Босове на германската кинокомпания "Splendid Film" потвърдиха, че Sylvester Stallone е започнал работа над пети филм от поредицата за Rambo, съобщи kino.gbg.bg.   В тяхно комюнике се казва, че Stallone пише сценария и отново ще се превъплъти в ролята на John Rambo. "С филма "Rambo 5" Sylvester Stallone се... прочети още »
24.06.201414:53

Orlando Bloom е метнал око на Taylor Swift

Актьорът Orlando Bloom, който неотдавна се раздели със супермодела Miranda Kerr, бомбардира певицата Taylor Swift с телефонни обаждания и смси, умолявайки я за среща.   "Taylor обаче се прави на недостъпна. Не, че не е поласкана от вниманието му, напротив - тя смята Orlando за много секси и при нормални условия не би изпуснала... прочети още »
23.06.201416:08

George Clooney покани Brad Pitt за кум

George Clooney е поканил близкия си приятел Brad Pitt да му кумува на сватбата с Amal Alamuddin.   Това съобщи лелята на Clooney - Staria Clooney, която потвърди слуховете, че сватбената церемония ще се състои в Италия. Първоначалната идея на бъдещите младоженци е била да се венчаят в Синсинати, но впоследствие те се отказали от нея.... прочети още »
19.06.201414:27

Meryl Streep ще изиграе Maria Callas

Meryl Streep ще изиграе Maria Callas в нов филм.   64-годишната актриса се е съгласила да изиграе оперната легенда в "Майсторски клас", пише бгнес. Филмът е по пиесата на Terrence McNally за легендарната оперна дива, която преподава в музикалното училище "Джулиард". Действието на филма се развива през... прочети още »
18.06.201415:44

Steven Seagal не би участвал в "Непобедимите"

Steven Seagal няма да участва в поредицата "Непобедимите", защото не харесва някои от участниците в нея.   Още преди време 62-годишният актьор отхвърли категорично идеята някога да се присъедини към звездния състав на екшън поредицата, а сега разкри причината за решението си, пише бгнес. Запитан защо никога не се е появявал... прочети още »
17.06.201414:52

George Clooney иска да става губернатор

Актоьрът George Clooney иска да стане губернатор на щата Калифорния. 53-годишният актьор е решил да тръгне по стъпките на своя колега и бивш губернатор Arnold Schwarzenegger, като се кандидатира за поста през 2018 с подкрепата на Демократическата партия.   "George е изключително популярен сред демократите. Къде ще бъде по-добър... прочети още »
16.06.201416:17

Българин работи по 3D версията на "Лешникотрошачката“ (интервю)

Eвгени Томов, един от най-талантливите български художници, пробил в Холивуд, разказа за житейските превратности и професионалните предизвикателства в сутрешния блок на Радио FM+.    Пред Владимир Дивизиев, кореспондент на радиото в САЩ, Томов сподели за пътя, който е извървял от Художествената академия "Николай... прочети още »
13.06.201414:58

Безплатна прожекция на епизодите от “Explore Bulgaria”

National Geographic Channel кани любителите на изследователските мисии на 17 юни, вторник, в One More Cinema от 17:30 часа, за безплатна прожекция на епизодите от “Explore Bulgaria”.   Феновете на пътешествията ще могат да се срещнат с изследователите Мая Стоилова, Надежда Карастоянова, Георги Палазов и Васил Попов, както... прочети още »