Евелина Павлова с детско радио шоу в ефира на Radio FM+

От тази събота, 14 ноември, уикенд ефирът на Радио FM+ няма да е същият. Водещата Евелина Павлова, която преди месец направи своето голямо завръщане в програмата на Радио FM+, стартира новото шоу "Евелина в страната на чудесата”. 
 
Алюзията с популярната история на Луис Карол не е случайна. В новото предаване главните герои и главните слушатели ще са децата. "Евелина в страната на чудесата” всяка събота ще предлага три часа за малчуганите и техния свят. В предаването очаквайте рубриките "Приказландия” с най-обичаните класически и съвремнни приказки, разказани от деца; срещи с експерти в областта на детското възпитание;  незабравимо емоционалните мелодии от "Неочаквана ваканция”, "Войната на таралежите”, "Цар лъв", "Мъпетите" или "Синьо лято”. 
 
Изборът на водеща не е случаен. Евелина е инициатор и главен редактор на детската интернет платформа Радио Family. "Това е единственото изцяло детско интернет радио", каза Евелина Павлова. "И вече две години намираме своите партньори сред традиционните ефирни медии. Но има една медия, където винаги сме се чувствали у дома, и това е Радио FM+. Много съм щастлива, че от тази събота емблематични вече за програмата на детското радио предавания ще звучат и в национален ефир, защото има една дума, която безусловно обединява хора, идеи, медии. Думата е "деца".”
 
Всяка събота "Евелина в страната на чудесата” започва от 9 и ще каже "до скоро” в 12 часа. Първият гост на шоуто ще бъде рицарят без броня и създател на детската арт школа "Малки таланти” Олег Ковачев
 
Влез в приказката и ти! Припомни си каква е великата разлика между "харесвам” и "обичам”:
- Пух, знаеш ли каква е разликата между "харесвам" и "обичам"? 
- Не Прасчо, кажи ми. 
- Разликата е там, че ако харесваш едно цвете, ще го откъснеш, но ако го обичаш, ще го поливаш всеки ден!

Свързани новини

Профилактика на Копитото

10.10.2023

Започва "Убий скоростта, спаси дете"

29.08.2023

Страхотен "Празник на детските усмивки"!

02.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

01.06.2023

И отново "Празник на детските усмивки"!

24.05.2023