Анорексичните модели се завърнаха на седмицата на модата в Ню Йорк

Стивън Бъроус (Stephen Burrows), Майкъл Корс и Оскар де ла Рента представиха колекциите си есен-зима по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Творенията, които дизайнерите са създали, впечатлиха публиката с холивудски блясък, пищност и ретро излъчване.

Дизайнерът Стивън Бъроус остана верен на себе си и показа секси и провокативна колекция за есен-зима 2013. Анорексично изглеждащите модели разбиха вярванията, че модата на възслабите манекенки е вече в миналото. Със силен, опушен и дори "наркомански" грим, Бъроус припомни, че кариерата му тръгва от "Студио 54" и ерата на Анди Уорхол. Разгледайте още снимки галерията.

Колекцията на Майкъл Корс (Michael Kors) за следващата есен и зима впечатли с изисканост. Дизайнерът се е вдъхновил от модата през 30-те години на миналия век и блясъка на холивудските двойки. Вниманието привличат тесните поли, които правят силуета изключително елегантен и женствен.

Колекцията на Оскар де ла Рента (Oscar De La Renta) също е посветена на ретро стила. Дизайнерът е обсипал със скъпоценни камъни жилетки, връхни дрехи и дори ленти за глава. Преобладаващите цветове за следващата есен и зима са черното, синьото, светлорозовото и сребристото. Бузите са от шифон, пуловерите от кашмир, а полите от златиста тафта.


 

Свързани новини

Три жени в САЩ са били диагностицирани

16.05.2024

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023