На плажа и с ботуши! Виж модата на лято 2012 в снимки

На плажа красивият бански костюм не е достатъчен, но все пак е основно условие да бъдете неотразими - вижте в галерията по-долу предложенията на водещи дизайнери, показани на Седмицата на модата във Флорида, Маями. Освен бански, на плажа ще бъдете истински актуални ако сложите плетена рокля, шал, шапка, кърпа или шорти, с които да се разхождате вечер покрай морето или в най-близките барове по брега. Сред най-провокативните предложения са плажни ботуши!

Всяка година модни експерти дават своите предложения как да изглеждате по-добре, дори и фигурата ви да не е перфектна. Ето няколко от предложенията:

Жените, които нямат изразена талия могат да заложат на гащеризоните от плат. Идеални за плажа са моделите без презрамки и весели цветове.

Дамите с по-едри бедра могат да заложат на свободно падащите рокли до коляното. Наблегнете на декоративните елементи и орнаменти в горната част на роклята.

Коремчето лесно се прикрива с плажна риза с връзки, с които ще направите талията си тънка, а краката дълги. V-образно деколте насочва вниманието към горната част на тялото и отклонява вниманието от корема и талията.

Жените с фигура на пясъчен часовник също трябва да подчертаят бюста и ръцете. Открито деколте, но със широки ръкави ще балансира формите, обясняват модните експерти. Шаловете са подходящи за всички. И тази година големите пъстроцветни шалове ще бъдат сензация на плажа. Могат да се носят по всякакъв начин, така че да се чувствате комфортно в кожата си. Ако го пристегнете леко с колан пък със сигурност ще грабнете вниманието на брега на морето.

Свързани новини

Три жени в САЩ са били диагностицирани

16.05.2024

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023