Пънк гребенът е най-модната звездна прическа - снимки

Mtv Video Music Awards се проведе преди броени дни в LA. Музикалната церемония предложи главно фешън, а не музикални изненади.

Най-впечатляващата поява бе безспорно на певицата и актриса Майли Сайръс, която е претърпяла генерална промяна в стила. Младата звезда се е разделила с косата си и се появи на червения килим с платинено рус гребен на главата, с обеца на носа и облечена в тясна черна рокля до земята. Не може да се каже, че не и отива, но доста напомня на гребена на колежката й Пинк, с който тя е известна от години.

Пинк

Очаквано колежката им Риана триумфира с наградата “Видео на годината”. Барбадоската дива също изненада с къса прическа, но в черен цвят. Певицата бе заложила на елегантна бяла рокля с гол гръб, с който подчертаваше ретро визията си. Алиша Кийс, Ke$ha, Деми Ловато - това са само част от звездите, които показаха новите си прически на церемонията. Преобладаващият стил сред тях, както и при Майли Сайръс, определено е повлиян от пънк вълната. Разгледайте снимките им в галерията.

Свързани новини

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023

Шакира направи грандиозно шоу

15.09.2023

Търси се журналист с ресор "Тейлър Суифт

14.09.2023

Ето кой още е номиниран

09.08.2023