Избрано от седмицата на модата в Ню Йорк

Приказна феерия от цветове, кройки и зашеметяващи аксесоари показа Даян Фон Фюрстенберг за следващата пролет по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Колекцията носи името "Палацо". Тя е вдъхновена от романтичните пътувания на дизайнерката в Европа заедно с първия й съпруг - немския принц Егон фон Фюрстенберг.

Безспорен акцент в колекцията са копринените клинове и панталони. Цветовете са ярки, преобладават тропическите - тюркоазено, коралово и розово. При част от тоалетите изпъкват ефектни графични щампи, а украшенията и обувките са пищни и привличащи вниманието - разгледайте снимки в галерията. 

Гости на шоуто бяха звезди и световни имена в модата. Според дизайнера Валентино: "Модата сега се цели към красивите неща. В кариерата си винаги съм се стремял да направя така, че жената да изглежда красива.Ето защо съм много щастлив, че в момента висшата и ежедневната мода се връщат към красивото."

Актрисата Сара Джесика Паркър, който е известна с отношението си към модата каза: "Смятам, че колекцията е невероятна. Харесва ми. Фантастична е."

 


 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023