Cara Delevingne зарязва модата, търси общ дом с Michelle Rodriguez

Моделът Cara Delevingne и актрисата Michelle Rodriguez искат да заживеят заедно и дори са започнали да търсят жилище във Великобритания, пише бгнес.
 
Британският модел и американската актриса са неразделни през последните няколко седмици и вече разглеждат оферти за жилища на Острова. "Много обичат да прекарват времето си една с друга, така че да заживеят заедно не е проблем. И двете могат да балансират между Лос Анджелис и Лондон. Семейството на Cara вече се запозна с Michelle и смята, че тя е страхотна", издава източник на вестник "Sun".
 
Michelle и Cara разпалиха слуховете, че излизат заедно, след като бяха забелязани да се прегръщат на баскетболен мач в Медисън Скуер Гардън в началото на месеца. Британката Cara, която имаше връзка с Harry Styles от One Direction, намекна в миналото, че я привличат и мъже, и жени. "Не се тревожете. Играя за повече от един отбор", написа тя в Туитър през ноември. Michelle пък призна за първи път, че е бисексуална миналата година. "Пробвала съм и от двете. Правя това, което ми харесва. Твърде любопитна съм да стоя само от едната страна и да не пробвам, когато мога. Мъжете са интригуващи също толкова, колкото и жените", сподели тя. 
 
Освен това британският модел е отегчена от настоящата си професия и е казала на агенцията си, че е време да направи завой към актьорската кариера и Холивуд.
 
Говори се, че супермоделът ще остави напълно модните си ангажименти, за да може изцяло да се съсредоточи върху актьорската кариера. "Cara не иска да дефилира повече, намира това за скучно, изтощително и прекалено клюкарско. Пред агенцията си тя заяви, че ще поема ангажименти само за големи модни събития и рекламни кампании. Delevingne просто не желае моделството да бъде основната й работа", предаде сп. "People".
 
Според слуховете, Cara се е обърнала към новата си приятелка за помощ в първите й стъпки на актриса в Холивуд.

Свързани новини

Три жени в САЩ са били диагностицирани

16.05.2024

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023