Miranda Kerr пред британското издание на "GQ" (галерия)

Супермоделът Miranda Kerr никога не е предполагала, че ще достигне такива върхове в кариерата си и смята себе си за голяма късметлийка, пише бгнес.
 
Красивата брюнетка е открита за света на модата едва на 14-годишна възраст, когато неин приятел тайно я записва на състезание за модели. След непринудения старт на модния подиум Miranda се превръща във втория най-скъпо платен модел в света след колежката си Gisele Bündchen, но все още твърди, че главозамайващият й успех се дължи на голяма доза късмет.
 
"Смешно е как някои хора ми казват, че кариерата ми започва стремглаво да върви нагоре, като очевидно забравят факта, че съм модел от 14-годишна", споделя Kerr в интервю за британското списание "GQ".
 
"Може би така им изглежда на страничните наблюдатели, но аз наистина не съм вярвала, че успехът ми като модел ще продължи толкова дълго във времето", добавя звездата.
 
Miranda Kerr, която според списание "Форбс" печели около 8 млн. долара годишно, е категорична, че не съжалява за прекратяването на договора си с "Victoria’s Secret" миналата година.
 
"Ценя времето и моментите си с "Victoria’s Secret", но аз искам нови предизвикателства и нова сцена за себе си", коментира с усмивка бившата съпруга на британския актьор Orlando Bloom.

Свързани новини

Три жени в САЩ са били диагностицирани

16.05.2024

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023