Пищни модели властват в Седмицате на модата в Ню Йорк (галерия)

Седмица на модата в Ню Йорк, посветена на тенденциите за сезон Пролет 2016, продължава да пише история, пише woman.hotnews.bg. 
 
На лице са две карйности в избора на манекенки за ревютата – докато Victoria Beckham предпочита болно слаби момичета за модели на дрехите ѝ, то Ashley Graham залага на пухкави дами да представят колекцията ѝ бельо за жени с форми. 28-годишната моделка Ashley се изявява за първи път като дизайнер на толкова голямо модно събитие, каквото е Модната седмица. Тя представи дизайнерска линия бельо, която носи името Черна орхидея (Black Orchid). Основните акценти в колекцията са черни, сини и лилави сутиени и бикини, корсети и бодита, специално създадени да подчертават красотата на пищните женствени форми.   
 
Нито един от моделите, разходили се по подиума, не влиза в стереотипа на съвременните манекенки и това само сам по себе си е факт, разбиващ клишета и предразсъдъци. Красивите дами изглеждат напълно уверени и спокойни, носейки сексапилно бельо, разкриващо голяма част от телата им. Вижте ги в галерията ни по-долу.

Свързани новини

Три жени в САЩ са били диагностицирани

16.05.2024

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023