5 съвета за облекло на интервю за работа

Интервюто за работа може да бъде стресиращо, оосбено когато става дума за позиция, която наистина искате или за място, на което искате да работите от години, пише woman.hotnews.bg. Ето няколко лесни стъпки, за да направите наистина добро (модно) впечатление и да не се чудите половин час пред огледалото кой е най-добрият вариант за облекло: 
 
Не подценявайте черното 
Този цвят ще ви накара да изглеждате класно, като ще добави няколко години към визията ви. Ако искате да създадете впечатление на модерен, но в същото време зрял и магнетичен човек, това е опцията за вас. Бихте могли да съчетаете с всякакви аксесоари, които да изпъкват и няма да сгрешите. 
 
Това не е времето и мястото да изглеждате секси 
Забравете късите поли и изрязаните потници, защото не му е времето и мястото. Разбира се, че трябва да излъчвате увереност, но бихте могли да го направите с класни дрехи в делови стил и чифт удобни високи токчета. 
 
Обувките имат значение 
Не подценявайте обувките като аксесоар, защото с тях можете да направите наистина страхотно впечатление. Изберете, както писахме по-горе удобни такива, не прекалено бляскави, но и не прекалено невзрачни.  
 
Не ги оставяйте да ви забравят 
Можете да се превърнете в един от онези хора, които пращат имейли, които никой не отваря, или пък наистина да накарате хората да ви забележат. Можете да сте уникални и без да се появите в дрехи в крещящи дрехи. Един лек цветен акцент като жълта риза вместо обикновената бяла би свършил идеална работа. 
 
Усмивка и пак усмивка!
Усмивката може да бъде за вас онзи изненадващ коз, който да спечели битката. Направете впечатление на слънчев и креативен човек благодарение на позитивността си и съчетайте това със семпъл сет от дрехи.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023