Kanye West иска да е дизайнер на мебели

Американският рапър Kanye West, който вече има собствена линия спортни обувки, възнамерява и занапред да разширява своята бизнес империя, пише bgnes.com. Певецът иска да създаде линия мебели и смята това за свое призвание. 
 
"Трябва да работя с IKEA, да създам мебели... Искам да обзаведа студентска квартира, малка, с телевизор на стената", каза той. "Ей, IKEA, дайте на Kanye да твори, позволете му да направи това, защото искаме легло с марката на Kanye, искаме столът ни да носи неговото име", цитира с убеждение въображаемите си бъдещи клиенти певецът в интервю за американско радио. 
 
Рапърът сподели, че обича да създава хубави неща на приемливи цени и с това да вбесява модната индустрия. "Използвам наученото от най-добрите дизайнери и създавам собствени колекции, а модният бизнес ме разкъсва на парчета и критикува, настоявайки да си гледам музиката и да не им се бъркам. Аз обаче изпитвам удоволствие да правя неща, които могат да бъдат докоснати от всеки", каза Kanye. 
 
От IKEA обаче явно не са вдъхновени от офертата, защото говорител на компанията заяви, че “макар да сме поласкани от големия интерес на Kanye West, на този етап нямаме намерение да влизаме в сътрудничество.” 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023