Jennifer Lopez е новото лице на Guess

Jennifer Lopez ще оглави кампанията на дънките Guess през пролетта на 2018. Певицата и актриса сподели първата снимка от колекцията в Instagram.
 
 

Guess who’s the new Guess girl...

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 
48-годишната Lopez на скри вълнението си от новото си назначение за "момичето на Guess". "Когато (шефът на марката) Paul Marciano ми се обади и ми предложи да стана новото момиче на Guess, бях много развълнувана, че ще стана част от наследството на култова марка, която обичам от тийнейджърските си години", споделя тя. "Когато погледнеш назад в историята и видиш всички тези красиви модели и иконични образи, които Paul е създал, осъзнаваш какъв комплимент е да те изберат."
 
 
Marciano също не спести комплиментите си: "Jennifer Lopez е мечтата на Guess! Осъществен и признат артист, тя е едновременно иконична и чувствена. Влиянието на й продължава да нараства и тази кампания ще отпразнува идеята, че жените стават само по-красиви и талантливи с опита, който трупат. И добавя: "Нейната красота и класа озаряват кампанията и съм във възторг, че Jennifer прие да стане "момичето на Guess" и едновременно с това - "фаталната жена" на Marciano."

Свързани новини

Shawn Mendes в кампания на Calvin Klein

10.05.2019

90-те се завръщат

14.03.2019

Ивелина Чоева изгря на площад "Пикадили"

27.02.2019

Sarah Jessica Parker с колекция за булки

24.04.2018

Katy Perry с колекция ароматни обувки

17.04.2018

Коментари