Alessandra Ambrosio се оттеля от Victoria‘s Secret

Alessandra Ambrosio каза, че "не може да опише колко благодарна" се чувства, за това, че е работила за Victoria‘s Secret повече от 20 години. 36-годишният супермодел обяви, че сваля ангелските крила след 17-та си поява на подиума на мащабното ревю на бельо по-рано тази година. Звездата публикува сърцераздирателен пост в социалните мрежи, в който обяви "пенсионирането" си.
 
 
Красивата брюнетка публикува своя снимка на подиума от ревюто в понеделник, което се състоя в Шанхай, Китай, в Instagram акаунта си. В поста си казва: "Думите не могат да опишат колко благодарна се чувствам за това, че съм работила за тази уникална марка, която вдъхновява мен и жените по целия свят. И в най-смелите си мечти не съм си представяла, че ще направя 17 модни дефилета за Victoria‘s Secret."
 
Бразилската муза, майка на Anja(9) и Noah (5) от партньора й Jamie Mazur, продължи с благодарности към "цялото семейство на Victoria‘s Secret", включително Edward Razek, който е творчески директор на марката, за това, че й е дал възможност да има "незабравими спомени". 
 
Alessandra призна, че е била много развълнувана след шоуто, когато е трябвало да се сбогува със своите "ангелски" колежки. "Миналата нощ бях толкова емоционална, когато трябваше да се сбогувам с моите #angelsisters, но ние направихме най-голямото и най-доброто шоу. Нямаше да успеем без любовта и подкрепата на феновете ми", казва моделът.
 
Въпреки че модната икона, която представя марката от 2000, е тъжна заради оттеглянето си, е и горда, че е била част от "движението Victoria‘s Secret". "Винаги ще подкрепям каузите ви! Обичам ви завинаги", завършва Ambrosio.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023