"Игрите на глада", секс уроците на Кънчо и новините за Еlevation 2012 са най-четени през март

"Игрите на глада" със сигурност бе най-очакваният филм тази година и манията, естествено, обхвана и България. В класацията на най-четените статии за месец март, публикацията, че билетите за предпремиерните прожекции на филма се разграбват, спечели най-голямо читателско внимание.

Брошурата "Приключенията на Кънчо" предизвика истински фурор в публичното пространство и логично е в тройката на най-четените публикации на fmplus.net през март. Кънчо е нарисуван пенис, който в стихотворна форма трябва да ограмотява ученици от 8 клас как да правят безопасен секс.

Новината, че британският диджей и продуцент Fatboy Slim ще участва на предстоящото второ издание на фестивала Elevation, което се мести до София, развълнува много от вас.

На Elevation 2012 ще дойдат още звездите Kosheen, Chambao, Еrykah Badu, Roni Size и др. Точното място на сцените още не се знае, но организаторите обещават, че ще бъде на около 15 км. от центъра на София. На сайта ни и днес има информация от Elevation, че купонът ще продължи не две, а три вечери. 

Читателският интерес на сайта ни продължава с най-разнообразни теми. В топ 10 на нашата ежемесечна класация следват новините, че дамата в бг варианта на "Женени с деца" е актрисата Стефания Колева, слуховете за друга актриса от български произход - Нина Добрев, че планира лятната си отпуска в България, както и снимката на Лейди Гага без грим.

Стартирахме нова рубрика, в която Лора Крофт споделя с вас темите, по които "се пали" и в ефира на Радио FM+ всяка сутрин и, естествено, размислите на една блондинка са достатъчно интригуващи, за да попаднат в топ 10 на най-четеното през месеца. Следват любопитни новини за дъщерята на Уитни Хюстън, която получава наследството на певицата, новият сингъл на Рафи и снимки на латино дивата Дженифър Лопес с младото си гадже Каспър на яхта.

Свързани новини

Top 10 на хитовете на FM+ от 2015 година

29.12.2015

Лора у Криско в „Музикална академия"

12.09.2013

Топ 10 на филмите и сериалите на 2012 г.

11.12.2012

Топ 10 на песни от филми за Джеймс Бонд

18.11.2012

Топ 10 на албумите през ноември

08.11.2012