ZAZ: "Щом пея, значи съм щастлива!"

По-малко от месец и половина остава до концерта на френската сензация ZAZ (Изабел Жофруа) в София. На 30 май французойката ще излезе с бандата си на сцената на Зала 1 на НДК, съобщиха организаторите от Teren Music.

ZAZ или новото френско чудо, както медиите я наричат, не престава да обикаля света, откакто си спечелва световна популярност, благодарение на хита си "Je veux" и грабващите си улични изпълнения. "За мен мястото, на което пея, няма значение – дали съм на улицата пред няколко десетки минувачи или пък на огромен фестивал с публика от над 50 000 души – щом пея, значи съм щастлива. И да, продължавам да пея и под душа – повече рок, дори и поп… според настроението", споделя ZAZ за българските си фенове. Преди месец ZAZ обиколи и далечна Япония, а сега европейското ѝ турне продължава – Германия, Швейцария, Белгия, Австрия, Русия, Сърбия, Македония и, разбира се, България, са само част от страните, които ще се радват на пленителната енергия на французойката.

ZAZ изяви желание да гостува в България още преди година, тъй като бе очарована от огромния брой свои фенове в страната ни, а и в целия Балкански регион. Билети за изявата на ZAZ все още могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream (www.ticketstream.bg), а също и от билетния център на НДК. Пропуските от 80 лева вече са изчерпани, но се намира ограничен брой от тези на цена 70 лева. Останалите билети са от 45 до 60 лева. /БГНЕС

Свързани новини

ZAZ ексклузивно пред FM+

26.11.2021

5 горещи музикални премиери

08.11.2021

ZAZ с нов албум и изненадващ дует

22.10.2021

Zaz се завръща с нов сингъл

31.08.2021

ZAZ издава нови албум през ноември

10.09.2018