Zaz разклати София

"Преди време разбрах, че за да съм щастлива и да обичам хората около мен, трябва първо да се науча да обичам себе си. Това е най-големият подарък, който може да си подарим", каза на български език френската сензация Изабел Жофруа, накратко ZAZ, която снощи  заля София с чара си, предаде  БГНЕС.

Момичето, покорило цяла Европа, плюс Русия, Турция и Япония, което не се вози в лимузини, носи широки панталони и пленява публиката с уникалния си дрезгав глас буквално взриви Зала 1 на НДК с двучасов концерт. Френски, английски, български, всички звуци и емоции, които спотайваме в себе си се изляха в неповторимо преживяване.

Най-голямата концертна зала на България не е виждала подобен концерт, ZAZ обърна представата за музика, всички парижки улици водеха пътя си към София. Публиката, станала на крака, пляскаща с ръце, подскачаща, нестихваща, неуморима, като в екстаз, танцуваща – два часа уличен карнавал сътвориха българските фенове на очарователната ZAZ. Въпросът "Къде е мястото за танци" намери своя отговор още с първите акорди на "Les Passants", а именно – навсякъде. Пътеките оживяха, усмивките не слизаха от лицата на многобройните фенове. "Вие сте прекрасна публика", провикна се развълнуваната Изабел на български език и продължи на френски, после премина на английски с песента "I`m so excited".

Езикът на любовта доказа силата си. Често наричаната "новата Едит Пиаф" направи неповторим подарък на дошлите в Зала 1 тази вечер. Приканени да изкарат на яве всички животински звуци, които задържат дълго време в себе си, с обещание, че ако бъдат достатъчно силни, в следващия си репертоар ще включи песен на български език, публиката даде всичко от себе си. Ревът бе оглушителен.

Неповторимо, трудно за описване, бе шоуто на ZAZ в София. Емоциите и местата, на които бяхме всички, се сменяха толкова бързо – от `30-те години, Стария град, пекарната с топъл хляб, през парижките улици с миризма на канал, играещите наоколо деца, голямото въображение до дълбоко в душата...Улиците на Монмартр оживяха под краката ни.

ZAZ, България ви чака отново!

Свързани новини

ZAZ ексклузивно пред FM+

26.11.2021

5 горещи музикални премиери

08.11.2021

ZAZ с нов албум и изненадващ дует

22.10.2021

Zaz се завръща с нов сингъл

31.08.2021

ZAZ издава нови албум през ноември

10.09.2018