"Великолепният век" в ефира на TV7

В новия телевизионен сезон TV7 отново ще провокира българския зрител със зрелищен и предизвикващ разгорещени дебати сериал за възхода на Османската империя по време на управлението на Сюлейман Великолепни.

"Великолепният век" е посветен на любовта между Сюлейман Великолепни и украинската робиня Александра, която успява да измести вековните традиции в двореца, да отчужди султана от официалната му съпруга и семейството му. Изкусителната украинка става причина за противоречия в живота на султана и начина му на управление на империята. Сериалът ще се излъчи в ефира на TV7 от септември.

Любовната история, която предопределя съдбата на една цяла империя, ще повдигне завесата на изпълнения с тайни и интриги живот в султанския харем през най-величествения период на Османската империя. Дошла като робиня от най-крайните земи на империята, единствена Александра успява да спечели сърцето на султана. С блестящ ум, необикновена сила на волята и привлекателна външност, тя се превръща от безправна робиня в жена на най-могъщия султан на Османската империя.

Сериалът разчита на изключителен сценарий, виртуозна режисура, пищни декори и костюмография, перфектна актьорска игра на едни от най-любимите турски актьори и завладяващ саундтрак. Мащабната продукция, която разкрива драматичните обрати в двореца и живота на султана, се развива на фона исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Всичко това предвещава успех за "Великолепният век" и обещава да го превърне в хит сред зрителите и в България.

"Великолепният век" вече предизвика сериозен интерес, дискусии и стана част от живота на зрителите в държавите, в които се излъчва – Русия, Сърбия, Македония, Хърватия и особено в родната му Турция. Несъмнено новият сериал в ефира на TV7 ще предизвика и зрителите и в България и ще провокира реакция в обществото.

Свързани новини

''Хари Потър'' сериал през 2026г.

27.02.2024

Хитов сериал със Селена Гомес се завръща

26.01.2024

Кой грабна призовете на MTV EMAs?

07.11.2023

Сбогом, Чандлър Бинг

30.10.2023

Отменят наградите на MTV

23.10.2023