Zaz представи новия си сингъл "On ira"

Zaz представи новия си сингъл "On ira" от предстоящия албум Recto Verso, който ще излезе на 13 май 2013 от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. 

Zaz няма постоянен адрес във времето и пространството, но има хронология. Знаем за следването в консерваторияга на Тур и музикалното училище в Бордо. Знаем за участието й в различни групи и формации, с които пее джаз, рок, блус и френски шансони. За известен период е в редиците на хор, след това се изявява в клубове, кабарета и по улиците на Париж. Докато не идва срещата с композитора на “Je veux” - Kerredine Soltani, който й предлага да запише песента. Солтани я запознава с Raphaël Haroche, който й предлага договор с лейбъл. През 2010 идва и огромният, неочакван успех. Zaz е сензация, тя е на върха на славата и има два двойно платинени албума.
 
Isabelle Geffroy е родена в Тур, Франция, израства в Бордо като накрая се мести в Париж. Тя завладява постепенно света, след като дебютният й албум оглавява класациите във Франция, Германия, Турция, Русия, Италия, Сърбия, Канада и Япония. Но датите и местата не са от особено значение за нея. Изабел се носи по течението и за нея единствено важни са хората. Тя е в постоянно движение, един безспирен зиг-заг, променлива като планинско време, защото знае, че животът има различни страни и всеки сам избира своята. 

Свързани новини

ZAZ ексклузивно пред FM+

26.11.2021

5 горещи музикални премиери

08.11.2021

ZAZ с нов албум и изненадващ дует

22.10.2021

Zaz се завръща с нов сингъл

31.08.2021

ZAZ издава нови албум през ноември

10.09.2018