Taylor Swift е звездата, "правеща най-много добро"

За втора поредна година Taylor Swift е на челната позиция в Топ 20 на "звездите, който правят добро", защото е участвала в най-много благотворителни кампании през 2013, информира бгнес.
 
Сайтът DoSomething.org е съставил списък на 20-те знаменитости, които да отделили голяма част от времето и парите си за благотворителни организации. Класацията "Топ 20 на звездите, които са направили добро" за втора поредна година е оглавена от Taylor Swift, която е участвала в най-много благотворителни кампании през 2013.
 
Swift е направила много щедро дарение по случай 24-тия си рожден ден. Тя е дарила 100 000 долара на симфоничния оркестър в Нашвил, който е бил изправен пред огромни финансови проблеми през изминалата година. Певицата е помогнала и на благотворителната организация Centrepoint, която помага на млади хора, останали без дом.
 
Миналия месец Taylor, наред с Bon Jovi и принц William, беше гост на Зимната бяла гала вечер в двореца Кенсингтън и се включи в кампанията за подпомагане на бездомните младежи в Лондон.
 
Певицата е участвала в повече акции от бившия си приятел Harry Styles и неговата група One Direction, които са на второ място в класацията.
 
На трето място е Beyoncé, която участва в благотворителен концерт в Лондон за правата на жените. Покойният Paul Walker е на четвърта позиция заедно с организацията си Reach Out Worldwide, която помага на пострадалите от природни бедствия.
 
В класацията са също имената на Sandra Bullock, Kerry Washington и Ryan Seacrest.

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022

Ново от Ед Шийрън feat. Тейлър Суифт

11.02.2022