Кои музикални звезди вдъхновяват Britney?

Britney Spears преживя натоварени коледни празници с началото на двегодишното си шоу в Лас Вегас, пише бгнес.
 
32-годишната певица пя пред пълна зала в присъствието на редица звезди от шоубизнеса – от певци до актьори. Но кого гледа с възхищение и от кого черпи вдъхновение? Britney разкри пред USA Today кои музикални звезди оказват влияние върху нея.
 
Тя се възхищава много на поп звездата Beyoncé и не спести ласкави думи за хода й с изненадващото пускане на новия й албум, определяйки го като "гениално" и "наистина брилянтно".
 
Spears е впечатлена и от новозеландската тийн сензация Lorde, "която е различна и страхотна. Това поколение е гладно за нов звук". Певицата е почитателка и на Бруно Марс, защото "той е толкова различен и свеж".
 
Изненадващо Britney спомена и бившия си приятел Justin Timberlake. Певецът имаше феноменална година с пускането на новия си албум 20/20 Experience през май, но бившата му изгора рядко говори за него. "Харесвам и Justin Timberlake. Неговата музика ме вдъхновява, тя кара хората да слушат музика, а това помага на всички", казва Britney. Spears и Timberlake имаха връзка от 1999 до 2002.
 
Единственото нещо, което притеснява певицата, е спадането на продажбите на дискове. "Живеем във време, когато простотата на купуването на диск и специалното чувство, свързано с това, изчезнаха. Мисля, че това е срамота. Целият процес на купуване на диск беше много специален", споделя Britney. 

Свързани новини

Тъжна новина от Бритни

16.05.2022

Бритни Спиърс чака дете

12.04.2022

Бритни Спиърс е свободна! А сега?

01.10.2021

Бритни Спиърс се изтри от Instagram

15.09.2021

Бритни Спиърс е свободна!

13.08.2021