Bryan Adams показа фотографиите си на шведската принцеса

В разгара на световното си турне "Get Up”, което ще разтърси София с впечатляващ BEST OF концерт на 11 октомври, Bryan Adams отдели специално внимание на последната си изложба в Кралство Швеция. Впечатлена и заинтригувана от фотографския талант на рок звездата, дори самата принцеса Victoria – първородната дъщеря на Негово Кралско Величество, Carl XVI Gustaf, е пожелала да посети експозицията с многозначителното заглавие "Exposed".
 
 
Кадрите вече могат да бъдат разгледани в шведския музей на  фотографията "Fotografiska" - място с изключителна културна значимост. Те от една страна показват безгрижния и бляскав живот на известните, в контраст с видимите и невидимите последствия  от войната, уловени от обектива на Adams. Фотосите привличат интереса, не само на престолонаследницата на Швеция, но и на много посетители от Кралството и туристи от цял свят. 
 
Концертът на Bryan Adams в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. 

Свързани новини

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021

Брайън Адамс засне календара на Pirelli

03.12.2021

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams с концерт в Пловдив наесен!

10.06.2019

Bryan Adams пише музика за "Хубава жена"

02.11.2017