Бразилско лято с Мира Кацарова и Desafinado LIVE

След успешните премиери на новия албум My Cinema, Мира Кацарова и нейните музиканти са на лятна вълна и се завръщат към бразилската музика с проекта Desafinado LIVE. Музиката на Антонио Карлос Жобим, Жоржи Бен,  Жоао Жилберто, Карлиньош Браун, Джаван и Иван Линс ще озвучи Бургас, Созопол, Варна и Пловдив между 13 и 16 юли.
 
Всички композиции, които ще чуем в Desafinado LIVE, са знакови и любими боса нова песни, аранжирани и интерпретирани по нов начин. Заедно с Мира на сцената ще бъдат Христо Йоцов (барабани), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Мирослав Турийски (пиано) и гост-музикантите Николай Карагеоргиев (китари) и Младен Димитров (перкусии и програминг).
 
Към песните има видеа, които допълват посланието, атмосферата и емоциите, закодирани в композициите. Цветовете, улиците и хората от Бразилия са естественото продължение на историите, разказани чрез музиката в Desafinado LIVE.
 
Desafinado LIVE:
Созопол, 13 юли, клуб "Мишел"
Бургас, 14 юли, открита сцена "Охлюва"
Варна, 15 юли, Централния плаж, клуб "Ментол"
Пловдив, 16 юли, открита сцена Капана
Вход свободен. Началният час на събитията от турнето е 21:00, само във Варна концертът ще започне в 22:00 часа. 
 
След всеки от концертите от лятното турне на Desafinado LIVE публиката ще може да си купи новия албум на Мира Кацарова – My Cinema. Бразилска музика и южни настроения – и летните вечери придобиват друго измерение, в което щастието изпълва пространството... С Desafinado LIVE, от 13 до 16 юли.

Свързани новини

Мира Кацарова тръгва на лятно турне

17.07.2018

Мира Кацарова пее за April in Paris

12.03.2018

Мира Кацарова с нов проект

10.03.2017

Мира Кацарова с коледен концерт

25.11.2016

Desafinado LIVE със заключителен концерт

29.07.2016