Мира Кацарова за коледния концерт "Time after Time"

Макар и възпрепятствана от кошмарно задръстване заради жестоката катастрофа на магистрала "Тракия", Мира Кацарова се включи по телефона, за да ни разкаже повече за нейния предстоящ концерт "Time after Time".
 
"Концертът ще се проведе в Пловдив в Дом на културата "Борис Христов" на 2.12 от 19:30ч. Прецених, че няма да пея коледни песни, въпреки че  празничен концерт, тъй като цялата коледна еуфория, озвучена с коледни песни, като че ли вече граничи с кич и до 25 декември вече всичко коледно ни е омръзнало.
 
Затова този концерт ще бъде за хората, които харесват песните на 20 век. Определям го като едно романтично завръщане, свързано с разказване на истории, защото аз не се възприемам толкова като певица, а повече като разказвач. Дори си представям самия концерт като една среща на приятели и близки по дух хора, които ще споделят.", разказва ни Мира.
 
"Ще открия концерта с песента "Shape of my heart", а заедно с мен на сцената ще бъдат много шарени музиканти. Така, че ще се отдадем на настроение, свързано с приятели, любов и търсене на пътища към самите нас.", сподели ни Мира Кацарова.

Свързани новини

Мира Кацарова тръгва на лятно турне

17.07.2018

Мира Кацарова пее за April in Paris

12.03.2018

Мира Кацарова с нов проект

10.03.2017

Desafinado LIVE със заключителен концерт

29.07.2016

Бразилско лято с Мира Кацарова

06.07.2016