Demi Lovato разказва за срама от грешките си в новата песен "Sober"

Demi Lovato пусна изненадващо пиано баладата "Sober" в своя Instagram акаунт, с придружаващ текст "Моята истина", а в текста се пее за срама и смелостта да помолиш за прошка дори след като си направил погрешна стъпка. В думите се съдържа признание към родителите й за това, че отново се е върнала към алкохола и молба за тяхната прошка.
 
 
В последните няколко години Lovato открито коментира битката си с наркотиците и алкохола. Тя засегна темата в подробности в документалния си филм "Simply Complicated" (2017), а в рамките на турнето си с DJ Khaled тя предлагаше безплатна терапия и обучения за психично здраве на феновете си на всеки концерт.
 
В интервю през 2017 пред "Rolling Stone", Lovato коментира усилията си да стои настрана от опасните субстанции: "Не става дума толкова за избягване на дрогата и алкохола, защото аз не се поставям често в такива ситуации. Не обикалям по клубове. Това формира живота ми по начин, който ме кара да се контролирам през цялото време. Ако ми иде да покажа среден пръст на някой шофьор, докато съм в колата, се спирам и си казвам "Защо искам да направя това? Защо съм толкова нетърпелива?"
 
Lovato пусна последния си албум, Tell Me You Love Me, миналата година. През 2018 тя си сътрудничи с няколко други артисти, сред които DJ Khaled и Christina Aguilera.  

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Demi Lovato пусна клипа към Melon Cake

24.08.2021

Деми Ловато и "Dancing With The Devil"

02.04.2021

Деми Ловато разтърсва с живо изпълнение

30.03.2021

Деми Ловато започна отначало

17.03.2021