Jennifer Hudson и Taylor Swift във филмовата версия на "Котки"

Един от най-популярните мюзикъли на всички времена ще се превърне във филм, при това с размазващ актьорски състав, пише cinefish.bg. В дългоочакваната версия на шедьовъра на Andrew Lloyd Webber "Котки" ще участват Jennifer Hudson, Taylor Swift, James Corden и Ian McKellen.
 
Носителят на "Оскар" за "Речта на краля" Tom Hooper ще режисира филма по сценарий на Lee Hall ("Били Елиът"). Прочутият режисьор работи по този проект от две години и се очаква да започне снимки през есента във Великобритания. Допълнително предстои да бъдат обявени още имена от актьорския състав.
 
"Юнивърсал" отново обединяват сили с Hooper, с когото направиха един от най-успешните кино мюзикъли – "Клетниците", превърнал се в касов хит и донесъл "Оскар" на Anne Hathaway. Очакванията са версията на "Котки" да е не по-малко успешна. Сценичната постановка на мюзикъла е четвъртото най-играно шоу в историята на Бродуей и шестото най-играно на West End в Лондон.
 
Историята е за група мяукащи създания, събрали се в един заден двор, за да разкажат чрез песни премеждията си, докато старият вожд на племето избира една от тях, която да се прероди. Според изтекла информация Hudson ще играе котката Гризабела и ще изпълни емблематичния хит "Memory".

Свързани новини

Тейлър Суифт счупи всички рекорди

31.10.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Тейлър Суифт с научна степен

30.03.2022

Тейлър Суифт - сгодена?

21.02.2022

Ново от Ед Шийрън feat. Тейлър Суифт

11.02.2022