Demi Lovato в болница след свръхдоза

Американската певица Demi Lovato беше приета по спешност в болница в Лос Анжелис заради свръхдоза. За инцидента е получен сигнал на тел. 911 в 11:22 ч. местно време вчера. 25-годишната певица е била в безсъзнание в дома си в Холивуд и на място ù е оказана първа помощ, пише avtora.com. От болницата съобщават, че тя вече е в стабилно състояние и се възстановява.  
 
Първоначалните данни за наркотика, с който е злоупотребено, бяха за хероин, но източник, близък до изпълнителката увери, че не това е била фаталната дрога. Започнаха да циркулират нови догадки, преобладаващо за метамфетамини. На мястото на инцидента са намерени следи от наркотик, но предстои тепърва да се установи какъв е бил той.
 
 
Demi Lovato от дълго време се бори със зависимостта си към наркотиците, алкохола и хранителните разтройства, и открито говори за това, както и за битката си с биполярното разстройство. По-рано тази година издаде песента си "Sober", в която разказва за битките си по пътя към възстановяването и болката си от това, че е разочаровала хората, които я обичат.

Свързани новини

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Demi Lovato пусна клипа към Melon Cake

24.08.2021

Деми Ловато и "Dancing With The Devil"

02.04.2021

Деми Ловато разтърсва с живо изпълнение

30.03.2021

Деми Ловато започна отначало

17.03.2021